www.seriozne.cz
(inzerát číslo 10561)

Sytémový specialista

12.08.2016 09:20 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Požadujeme: znalost operačních systémů Windows, Windows Server, Linux znalost serverové virtualizace, především VMware a Hyper-V znalost Active Directory, Exchange, DNS, DHCP, NAT znalost HW pracovních stanic, notebooků a serverů znalost principů strukturované kabeláže analytické schopnosti, samostatnost, odpovědnost, komunikační dovednosti chuť učit se novým věcem, pracovat na sobě a rozvíjet se VŠ/SŠ vzdělání, nejlépe technického zaměření znalost anglického jazyka řidičský průkaz typu B.

Nabízíme: odpovídající platové ohodnocení práci v přátelském, neformálním prostředí individuální pracovní dobu zaškolení možnost částečně vykonávat práci z domova telefon, notebook a automobil (i k soukromým účelům).

Popis:

Do našeho IT týmu přijmeme systémového specialistu. Náplní Vaší práce bude podpora koncových stanic a serverů našich klientů přes vzdálenou správu i osobně.

Kdo jsme? Hlava, s. r. o. – rodinná firma, která se zabývá IT outsourcingem, tvorbou webových stránek a online marketingem pro malé a střední společnosti v Praze.

Cena: Dohodou