www.seriozne.cz
(inzerát číslo 10503)

Dětská postýlka MINI FABIO s kompletní výbavou

09.08.2016 14:24 | Karlovy Vary | Karlovarský kraj | 0 | 0

Dětská postýlka FABIO s kompletní výbavou univerzál se skládá ze:

1) Přístavní postýlky MINI je malá postýlka, která má celkově odnímatelný jeden bok. Po odmontování boku lze postýlku přisunout a spojit s posteli rodičů, a tím usnadníme mamince noční kojení miminka. Miminko spí zároveň s rodiči a zároveň samostatně. Po smontování boku k postýlce přístavní, získáme mini postýlku FABIO. Rozměry postýlky složené ( jak klasická postýlka ) – délka 94cm, šířka 44 cm, výška 85 cm. Postýlka rozložená s možnosti přisunout k posteli rodičů má tyto rozměry – délka 94 cm, šířka 56 cm, výška 85 cm.
U postýlky přístavní lze výškově regulovat rošt s matrací tak, aby byla v jedné rovině s matraci postele rodičů ( 7 poloh roštu lze nastavit v rozmezí od 27 cm – 51 cm od podlahy) . BOBONO jako jediná používá na dětské postýlky nejbezpečnějšími pro dítě vodou ředitelné ekologicky nezávadné laky.

2) Kolečka - 2 ks bez brzdy a 2 ks s brzdou.

3) Matrace je vyrobená z lisovaných vláken, je to kvalitní matrace – hypoalergická, vzdušná a pružná. Matrace je složená ze dvou dílů - po vyjmutí jednoho dílů získáme matraci do malé postýlky. U postýlky přístavní přisunuté k posteli rodičů použijeme oba díly matrace a získáme tak jeden hladký povrch. Matrace má snímatelný prací potah.

4) Držák nebes bílý.

5) Polštář o rozměru 35x35 cm, vnější vrstva je ze 100% antialergické bavlny a vnitřní náplň je duté vlákno s dobrými tepelně izolačními vlastnostmi.

6) Přikrývka o rozměru 80x80 cm, vnější vrstva je ze 100% antialergické bavlny a vnitřní náplň je duté vlákno s dobrými tepelně izolačními vlastnostmi.

7) sestava povlečení KORUNA s bílými srdíčky s nebesy a to:
a) povlečení na polštář 35x35 cm,
b) povlečení na přikrývku 80x80 cm s výšivkou KORUNY a s nápisem Little Prince,
c) speciální dvoudílný mantinel s výšivkou KORUNY a nápisem Little Prince,
d) 1ks mini mantinelu na dřevěné boky postýlky, která je spojená s posteli rodičů,
e) nebesa,
f) mašle a závěsné kolečka.

Cena: 3 500,- Kč