www.seriozne.cz
(inzerát číslo 10452)

ŠPIČKOVÁ TELEVIZE CHANGHONG LED

06.08.2016 13:04 | Prachatice | Jihočeský kraj | Elektronika | Televize, přijímače

Smart TV Changhong LED50C2000IS

Televizor Changhong LED50C2000IS s internetem a velkou úhlopříčkou obrazovky se může stát dostupným řešením pro sledování televizních pořadů ve větších místnostech. Poskytuje úsporné LED podsvícení obrazovky, štíhlý obvodový rám, Full HD rozlišení, WiFi připojení k internetu, solidní konektivitu pomocí HDMI, možnost nahrávání a přehrávání z USB zařízení a běžné funkce, které k televizorům patří.

Profil společnosti Changhong:
Changhong vstoupil na trh s LCD televizory do České republiky v roce 2005, kdy byla založena pobočka. Současně je její výroba a místní servis směřován na továrnu postavenou v Nymburce. Changhong tak čerpá z výhod místních výrobků, místní kvality a místního servisu v Ćeské republice.

Smart TV:
Televizor Changhong LED50C2000IS je možné připojit do sítě pomocí bezdrátové sítě WiFi a využít tak všechny funkce, internetový prohlížeč a další aplikace, které vám Smart TV nabízí. Přečtěte si zprávy z internetu, pusťte si online videa a streamujte na internetu.

Nahrávejte oblíbené pořady:
Dříve bylo zvykem nahrávat televizní pořady na videorekordéry, které ale v dnešní digitální době upadají postupně v zapomnění. Nahrazuje je digitální a velmi pohodlné i jednoduché nahrávání na externí disky nebo flash disky přímo z televizoru, ke kterému nepotřebujete dokupovat žádné další zařízení kromě již uvedeného externího datového uložiště. Díky tomu už nebudete přicházet o důležité momenty Vašich televizních hrdinů.

Skvělé možnosti připojení:
K USB portu můžete připojit externí pevný disk nebo flash disk a přehrávat z něj obrázky, filmy nebo hudbu a další data, které na něm máte uložená. Pomocí konektoru rozhraní HDMI propojíte TV s Blu-ray nebo DVD přehrávačem či herní konzolí a užijete si prvotřídní zábavu.

Úsporná LED technologie:
Technologie LED představuje výhody v podobě lepších výkonových parametrů a především úspory. Televizor s LED technologií dosahuje vyššího dynamického kontrastu a nulového úniku světla. Současně technologie šetří životní prostředí.

Klíčové vlastnosti:
LCD televizor s 50" (128 cm) obrazovkou je vhodný pro větší pokoje. LCD displej má rozlišení 1920 x 1080 bodů a o jeho podsvícení se stará LED technologie. V přístroji naleznete zabudovaný DVB-T/C/S2 televizní tuner. Na těle televizoru jsou zabudované dva 8W reproduktory pro ozvučení. Připojit můžete notebook či herní konzoli pomocí dvou HDMI či jiné zařízení prostřednictvím VGA, SCART, zatímco přes dvojici USB můžete připojit např. externí HDD. Televizor má rozměry 1132,8 x 210 x 712 mm.

Technické parametry:
Úhlopříčka displeje [cm]: 128 / Nativní rozlišení: 1920 x 1080 (Full HD) / Formát obrazu 16 : 9.
Technologie TV: LED, Smart (chytrá) / Typ tuneru: DVB-C, DVB-S2, DVB-T.
Frekvence [Hz]: 100 / WLAN (WiFi): Ano / Počet HDMI: 2.
Technologie TV: LED, Smart (chytrá) / Frekvence [Hz]: 100.
Prohnutá obrazovka: Ne / Typ tuneru: DVB-C, DVB-S2, DVB-T.
WLAN (WiFi): Ano / USB: Ano / HDMI: Ano / Počet HDMI: 2.
RCA (Komponentní): Ano / SCART: Ano / VGA [D-Sub]: Ano / CI: Ano.
Energetická třída: A / Spotřeba [W]: 120 / Barva: černá.
České menu: Ano / Výkon reproduktorů [W]: 8.
Logistické parametry Šířka [mm]: 1 131 / Výška [mm]: 711,4 / Hloubka [mm]: 210 / Hmotnost [kg]: 21.

Cena: 6 500,- Kč