www.seriozne.cz
(inzerát číslo 10177)

Myčka nádobí BOSCH SPS53M58EU / záruka

13.07.2016 13:06 | Praha | Hlavní město Praha | Bílé zboží | Myčky, pračky

- Volně stojící myčka Bosch SPS53M58EU v energetické třídě A+ a šířce pouhých 45 cm

- Je vybavena 5 programy mytí – 2× intenzivní, automatický, úsporný a rychlý. S touto myčkou umyjete až 9 jídelních souprav. Pokud máte často méně nádobí, jistě využijete funkci 1 náplně

- Funkce IntenziveZone je speciálně určeně pro silně připálené hrnce, nebo pánve, myje silnějším tlakem při ostřikování a při vyšší teplotě. Funce VarioSpeed Plus zase zkrátí dobu mytí až o 66%, což v dnešní uspěchané době jistě oceníte. Praktická ochrana proti otiskům prstů je u této myčky samozřejmostí.

Programy:

Intenzivní – 70°C – na hodně znečištěné nádobí, na kterém je nějakou dobu přischlé jídlo.

Automatický – 45–65°C – na veškeré znečištěné nádobí, na kterém je nějakou dobu přischlé jídlo Intenzivní – 45°C – na hodně znečištěné nádobí, na kterém je nějakou dobu přischlé jídlo Eco 50°C – běžný každodenní cyklus, na běžně zašpiněné nádobí (hrnce, talíře, sklenice) TurboSpeed 20 minut – pro lehce znečištěné nádobí, či příbor.

Speciální funkce: VarioSpeed Plus – zkrátí dobu mytí až o 66% IntensiveZone – cílené řešení pro připálené pánve a hrnce.

Důležité informace:

Počet sad: 9.

Třída účinnosti mytí: A.

Třída účinnosti sušení: A.

Energetická třída: A+.

Spotřeba vody: 0,78 kWh.

Počet programů: 5.

Rozměry: 84,5×45×60 cm (VxŠxH).

Vnitřní vybavení: Výškově nastavitelný horní koš pomocí 3 násobného RackMaticu 2 mycí koše – sklopné trny v dolním koši 2×, ve spodním 2× Koš na příbory ve spodním koši.

Cena: 7 999,- Kč