Jak řešíte své zdravotní problémy?

23.01.2024 19:16 | Moravskoslezský kraj | Ostrava-město | Ostatní | Zdraví, výživa

Power Matrix programovaná voda - lék 21 století? Ruští vědci našli způsob, jak přenést do očištěné vody paměť mladých, zdravých buněk lidské tkáně.

Tato voda na principu kvantové fyziky v kontaktu s lidskou tkání šíří informace rychlostí světla a „donutí“ živé buňky chovat se jako buňky zdravé tkáně, čímž se zvyšuje buněčná imunita a regenerační schopnosti tkání.

Informace daná do vody je stálá - časem neměnná a nikdo ji nemůže změnit!

Energo-informační voda najde oslabenou, nemocnou, deformovanou buňku a opraví ji - obnoví - navrátí do původního stavu. Technologie na špičce Ruské vědy.

Certifikované preparáty pro distribuci v EU jsou biofyzicky aktivní doplňky, vysoce účinné a rychle působící. Mají vysokou biologickou aktivitu, ale nejsou v podstatě ani lékem ani potravinovým doplňkem (není potřebný souhlas slovenského ÚVZ).

Vysoká efektivnost, absolutní bezpečnost, bez jakýchkoli nežádoucích účinků, bez toxických nebo alergických reakcí pro všechny věkové kategorie.
Méně závažné problémy mohou mizet okamžitě, vážnější zdravotní poruchy se odstraňují déle.

Produkty Power Matrix působí nejen na patologické změny, ale také na organismus jako takový. Proto jsou vhodné i pro zdravé jako prevence. V nabídce jsou různé programy: Program pro Ženy, Program na Redukci Hmotnosti, Program pro Muže, Program na obnovu Imunity, mrkněte i na článek Imunita a zdravé střevo, Program zdravé Ledviny, Program zdravá Játra Zrakové problémy řeší Program pro prevenci a rehabilitaci zraku.

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...