Kyanid draselný online na prodej prášky, tekutiny a prášek

25.05.2023 00:48 | Jihomoravský kraj | Brno-venkov | Ostatní | Kam zajdeme?

Kyanid draselný online na prodej prášky, tekutiny a prášek
Vyrábíme a distribuujeme kyanid draselný, což je bezbarvá krystalická sloučenina. Náš kyanid draselný je známý prodejci šperků pro jeho extrémní a výjimečně vysokou kvalitu chemického zlacení a leštění. Naši zákazníci z oblasti těžby zlata, organické syntézy a galvanického pokovování se nikdy nikam nepodívali od doby, kdy testovali náš kyanid draselný. Kyanid draselný je nabízen v prášku nebo ve válcových tabletách. Je to anorganická sloučenina se vzorcem KCN. Tato bezbarvá krystalická sloučenina, vzhledově podobná cukru, je vysoce rozpustná ve vodě. Většina KCN se používá při těžbě zlata, organické syntéze, páchání sebevražd a galvanickém pokovování. Můžeme vám nabídnout stupeň za velmi dobrou sazbu KCN 99,98 %. Kontaktujte nás pro více podrobností Můžeme také přijmout velmi malé množství objednávky pro laboratorní použití, například 100 -1 000 gramů zasíláme a dodáváme do Španělska, Itálie, Německa, Rakouska, Švýcarska a všech zemí s evropou
Jakmile je vaše objednávka zadána, není důvod, proč byste ji nedostali. Pokud se však z nějakého důvodu balíček ztratí nebo zabaví (V našem 20letém online podnikání nebyl náš balíček téměř nikdy zabaven policií nebo celní správou. Máme více než 98% úspěšnost při doručování balíčků), pokud budeme mít pocit, provedeme kompletní opětovné odeslání produktu nelžete nám ani vám nevrátíte peníze.
pouze pro vážného zákazníka, prosím, pokud to s nákupem našeho produktu nemyslíte vážně, nekontaktujte nás (whatsapp +1 (201)500-8902 nebo nám pošlete e-mail na adresu SproutPharmaceuticalscoltd3@mail.com

Cena: 161,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Tel: 2015008902

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Telefon: 2015008902


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...