Přírodní produkty-bolest kloubů, trávení, imunita

02.12.2021 19:55 | Celá ČR | Celá ČR | Ostatní | Zdraví, výživa

NEJLEPŠÍ DÁREK – ZDRAVÍ Z BYLINEK!
ZNÁTE LEPŠÍ DÁREK, NEŽ BYLINKAMI POMOCI SE ZDRAVÍM SVÝM BLÍZKÝM? Využijte mimořádnou předvánoční slevu. Chemie již bylo až až. Bylinky odstraňují příčinu problémů.
1) BOLEST KOSTÍ A KLOUBŮ. Doplněním přirozených složek (chondroitin a glukosamin) s přídavkem přírodního vápníku a vitamínu D a K dochází ke zlepšování stavu. Balzám působí protizánětlivě. Cena se slevou 1. 696,-Kč.
2) PRODLUŽTE ŽIVOT SVÝM RODIČŮM. Regenerace buněk a život bez migrén, únavy a se zlepšením paměti. Celkově zklidní, zlepší trávení, hormonální poruchy. Cena 988,- Kč.
3) SRDCE – úprava krevního tlaku, cholesterolu, křečových žil, prevence civilizačních chorob. A co ještě? Přestanou padat vlasy, zlepší se cukrovka II. typu. Cena: 1042,- Kč.
4) COVID 19 stále straší. Vitamínové produkty jsou cíleně zaměřené na potřebu dnešní doby. Vitamín C s postupným uvolňováním, vit. D3, K2, ibišek, ostropestřec mariánský. Prevence 1 tbl. denně. Cena 370,-Kč.
5) ZAMĚŘENO PŘEDEVŠÍM NA DĚTI. Multivitamín s betaglukany a tekutý produkt na léčbu zánětů i prevenci. Zkrátí dobu onemocnění a je dobrou prevencí. Určeno i pro dospělé. Cena: 950,- Kč.
6) HUBNUTÍ bývá novoročním předsevzetím. Tyto kapky a čaj postupně snižují tukovou vrstvu bez zatížení organismu a únavy. Emulips forte podporuje činnost srdce a zlepšuje nevolnost po jídle. Cena: 749,- Kč.
Poslechněte si podrobný rozbor produktů od ing. Dity Kolářové. https://www.youtube.com/watch?v=V07hRPGC4Io
TATO VYJÍMEČNÁ SLEVA KONČÍ 31.12.2021, DÁLE JE MOŽNOST OBJEDNÁNÍ SE SLEVOU 40%. Každému ráda pošlu bližší informace a zkušenosti, email: zdrava.krasna@email.cz , telefon 731 175 589
https://www.bylinky-zdravi.cz,
https://www.okg-family.com/cs/katalog?ref=03-010289

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Marie Turynová Tel: +420731175589

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: Marie Turynová Telefon: +420731175589


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...