Krásná čistokrevná sibiřská husky štěňata

25.01.2021 05:39 | Zlínský kraj | Zlín | Zvířata | Psi a štěňata

Krásná čistokrevná sibiřská husky štěňata

S potěšením můžeme říci, že jsme byli požehnáni tímto vrhem husky štěňat od našeho vlastního rodinného mazlíčka husky izzabellas potěšení kc jméno UPDATE 21. ledna máme 1 kluk černé a bílé modré oči všechna ostatní štěňata nyní vyhrazena jsou směsí barev černá a bílá / šedá vyrůstající v rodinném domě s dětmi socializovanými zvyklá na všechny zvuky domu držet štěně je vidět u maminky, tati je světle červený hřebec jménem dakoda, který je také vidět, tato štěňata jsou z velmi dobrých linií matka je 5 generace rodokmen a tak jsou rodiče chovných štěňat nebudou registrováni v kc a půjdou si vyzkoušet pouze rodinný dům, musíte mít vhodnou uzavřenou zahradu a mít čas na štěně, než zavoláte štěňátkům, jsou téměř 8 týdnů, nechají nás očkovanou mikročipovanou fleadou a byli bude odčerveno červovacím sirupem, protože bude zahrnuto něco málo přes 2 týdny staré balení štěněte a deka s vůní maminek

Další informace WhatsApp: +44 740 800724

Cena: 300,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...