Kosmetický přístroj Face-Up !

08.10.2020 10:37 | Moravskoslezský kraj | Bruntál | Ostatní | Zdraví, výživa

Kosmetický přístroj FACE - UP !
04.10.2020 14:41 |Moravskoslezský kraj |Krnov |Ostatní|Zdraví, výživa
Kosmetický přístroj FACE - UP !
Nabízím k prodeji níže uvedený kosmetický přístroj FACE - UP ! za 900 Kč.Poštovné a balné 90 Kč.
Platba na bankovní účet: 221 540 174 / 0300 (př. po dohodě).

Face-Up! - léčba akné
Kosmetický přístroj pro domácí použití

Účinnost přístroje při boji proti akné ověřila lékařská studie na 190 dobrovolnících s výrazným výskytem akné (acne vulgaris). Studie potvrdila také účinnost přístroje v tlumení projevů akné u starších lidí (acne rosacea). K úplnému nebo výraznému utlumení problému došlo u 90 procent z nich.

Původní cena:
2 490 Kč

.

Co je přístroj Face-Up!
Face-Up! dokáže účinně tlumit projevy akné. Kombinací tří silových polí výrazně urychluje metabolismus kožních buněk a pomáhá zlepšit vlastnosti kůže – nejen že tlumí výdej kožního mazu, ale také zrychluje hydrataci pokožky, zvyšuje pružnost a vyrovnává nerovnosti pleti.

Přístroj Face Up!
Face Up!
Český výrobek jako výsledek výzkumu
Kosmetický přístroj pro domácí použití

Vyléčit akné je věda. Face-Up! je výsledkem více než 10letého výzkumu českých vědců. Na jeho vývoji pracovali vědci Vysokého učení technického v Brně, Biofyzikálního ústavu AV a lékaři a technici z lékařské fakulty Karlovy univerzity v Plzni. Ti nejprve za pomoci stovek miniaturních cívek přišli na způsob, jak lze použít impulzní magnetické pole v blízkosti mozkovny, aniž by mělo vliv na lidské zdraví. Následně se do hledáčku jejich zájmu dostaly kožní buňky. Začali zkoumat, jak bude působit impulzní magnetické pole spolu s různými druhy impulzního nekoherentního světelného záření. Jako první na světě zkombinovali impulzní magnetické a impulzní světelné pole s teplem. Zjistili, že tato kombinace zásadně urychluje metabolismus kožních buněk a pomáhá zlepšovat vlastnosti kůže. Výsledkem jejich práce je přístroj Face-Up!

Vypadá to jako kouzlo,
ale je to čistá věda
Plošné impulzní magnetické pole
Kosmetický přístroj pro domácí použití

Je jediné magnetické pole, které je možné používat v oblasti hlavy bez rizika neurologických potíží. Na to, jak takové pole vytvořit za pomocí stovek miniaturních cívek, přišli poprvé čeští vědci, kteří stojí za vznikem přístroje Face-Up! Přístroj je zcela bezpečný a velmi šetrný k používání - působí pouze 5 mm pod pokožku.

Plošné impulzní magnetické pole
Plošné impulzní světelné pole
Plošné impulzní světelné pole
Kosmetický přístroj pro domácí použití

Během výzkumu vědci zkoušeli více světelných polí, ale zjistilo se, že červené pole je pro regeneraci pokožky nejúčinnější. Účinně urychluje hojení, regeneruje pokožku a redukuje a odstraňuje zánětlivé procesy v těle.

Plošné tepelné záření
Kosmetický přístroj pro domácí použití

Kombinací plošného impulzního magnetického a světelného pole vzniká plošné tepelné záření. To má pozitivní vliv na metabolismus buněk pleti. Použití přístroje příjemné a zcela bezbolestné.

Plošné tepelné záření

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Helena Tarabíková Tel: 737165144

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: Helena Tarabíková Telefon: 737165144


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...