Hledáte přivýdělek z domova? Já nehledala, ale přesto ho mám.

15.02.2020 14:27 | Olomoucký kraj | Jeseník | Práce | Brigády

Nejdříve Vám uvedu nějaké příklady např.: nakoupím sprchové šampony, prášek na praní, aviváž, zaplatím a za nákup dostanu body, body se každý měsíc přepočítávají na peníze, ty si mohu nechat vyplatit na DPP nebo ŽL, nebo nakoupím granule pro pejska, jelikož ho mám a opět dostanu body, nebo povlečení, ručníky, kojenecké zboží, bonbony, čokolády, oplatky, hračky ,no prostě cokoliv z e-shopů se kterými firma spolupracuje, zrovna tak funguje pojištění, spoření, cestovní pojištění, povinné ručení, elektřina atd. Také ráda háčkuji, takže si koupím přes náš e-shop vlnu, něco uháčkuji a mám peníze za koupě vlny a ještě za hotový výrobek, takže vlastně na jedné věci 2x zaplaceno. Z každé platby se mi přičítají body, čím více bodů, tím více se zvedá hodnota za bod.

Firma má navíc vlastní sortiment produktů pro zdraví, na které máme jako členové 20% slevu a můžu klidně říci, že účinných, a není to jen moje zkušenost. Já totiž u firmy začínala jako zákazník, a jelikož, když má člověk zdravotní problémy, tak zkouší, kdeco, no a mě se prostě ulevilo. No a pak mi moje teď už současná sponzorka vysvětlila, že produkty, které mi pomohly mohu kupovat levněji a nejen to. No a tady máme slevu, a ještě navíc body, takže jsem se zaregistrovala a produkty co potřebuji kupuji s 20% slevou (také můžu prodávat o 20% dráž) a ještě sbírám body(peníze). Já Vám tedy nabízím Vám spolupráci s českou, ověřenou firmou, která nás za naše nákupy platí a spolupracuje s e-shopy. Náplní práce může být tedy zprostředkování prodeje partnerských e-shopů Ale je jen na Vás, pro co se rozhodnete.

Jediná podmínka pro registraci je odběr startovací balíčku hodnotě 250 Kč (vyjde levněji, než vstupní prohlídka u lékaře ) .Odběrem startovacího balíčku si zajistíte neomezené a doživotní členství, bez jakýchkoliv povinností a závazků! Registrační balíček od firmy obsahuje vzorky produktů (cca 20 litrů rozpustných vitamínových a minerálních nápojů - obohacených vitamín C ), marketingový plán a katalog. Já přidávám do balíčku, něco ze svých zásob ( něco ze sladkostí , vzorky parfému a katalog cukrovinek. Součástí balíčku je také už vyplněná přihláška s Vaším přiděleným PINem to je číslo, pod kterým budete ve firmě vedeni. Po registraci budete mít přístup do vlastní on-line kanceláře! Registrace je celoživotní, pokud ji nezrušíte, můžete ji kdykoliv převést na jiného člena rodiny.

S jakýmkoliv dotazem se na mě můžete kdykoliv obrátit. Ptejte se na cokoliv, co chcete konkrétněji vysvětlit. Nabízím pomoc nejen do začátku, ale také plnou podporu po celou dobu spolupráce! Takže pokud vás moje nabídka nadále oslovila, tak se ozvěte.

Pokud chcete, mohu Vás nezávazně přidat do skupinky na FB kde je spousta informací o spolupráci.

Cena: 250,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...