Administrativní asistent/ka

18.02.2019 10:48 | Hlavní město Praha | Praha | Práce | Volná místa

Pro našeho významného klienta, dynamicky rozvíjející se společnost Simply Office, leadera trhu ve svém oboru, hledáme za zajímavých platových podmínek vhodné uchazeče/uchazečky na pozici:

Počet našich klientů v Simply Office s.r.o. roste a my jim chceme i nadále dopřát prvotřídní služby jedničky na trhu v oblasti prodeje Ready made společností s.r.o. a poskytování sídla. Bez tebe to ovšem nepůjde!

Koho hledáme?

Do našeho týmu na pobočce Praha 2 hledáme posilu, a to ne ledajakou. Rád/a mluvíš s lidmi? Baví tě práce s PC? Chceš být součástí týmu, který pracuje společně a pracovní dobu si umí náležitě zpříjemnit? Tak se ti u nás bude líbit.

Co tě u nás čeká?

Práce ve všední dny od 8:00 do 16:30. O víkendech a svátcích nepracujeme.

Tvým úkolem bude pečovat o naši kancelář a klienty naší společnosti. Náplní tvé práce bude komunikovat s klienty osobně, po telefonu i e-mailu; připravovat smlouvy; fakturace; zpracovávat poštovní zásilky našich klientů; mít pod palcem rezervační systém zasedacích místností a zásobování kanceláře. Mimo to budeš pracovat s našimi interními systémy i daty a plnit nejrůznější drobné administrativní úkoly. Pomocnou ruku ti podají naši brigádníci. Nuda tě u nás rozhodně nečeká.

Co potřebujeme?

Potřebujeme, aby ses kamarádil/a s počítačem a nebál/a se mluvit s lidmi. Jsi pečlivý/á a jen tak nějaká chyba či překlep ti neunikne? To potřebujeme! Důležité je pro nás tvá spolehlivost, pečlivost a zodpovědný přístup. Našimi klienty jsou i cizinci, takže budeš potřebovat angličtinu na komunikativní úrovni.

Co nabízíme?

Především stabilní práci, vhodnou klidně i pro čerstvého absolventa, se zajímavým ohodnocením a systémem bonusů. Můžeš u nás získat cennou praxi v oblasti administrativní práce, a to i bez předchozích zkušeností. Budeš-li mít zájem, můžeš využít hodiny osobního rozvoje s naším interním koučem. Uvolní-li se místo na jiné pozici, může tě čekat kariérní růst. Jistě se ti u nás bude líbit – máme moderní kanceláře v centru Prahy a mladý kolektiv zaměstnanců, který to na firemních večírcích umí roztočit.

Jak probíhá pohovor?

Na osobní pohovor tě pozveme přímo do našich Simply Office s.r.o. kanceláří. Uspěješ-li, čeká tě hodinka či dvě strávená pozorováním práce, kterou můžeš mít na starosti. Potom se rozhodneš, zda je to pro tebe to pravé. Tak se ozvi, čekáme právě na tebe a pracovat můžeš začít ihned!

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...