Obchodník (senior i junior)

13.11.2018 09:33 | Hlavní město Praha | Praha | Práce | Volná místa

Jste obchodník (zkušený i nezkušený) a právě hledáte nové výzvy?

Pak hledáme právě Vás!

Vzhledem k rychlému růstu naší firmy hledáme nové členy obchodního týmu do seniorských i juniorských pozic. Ať jste zkušený obchodník, nebo člověk bez zkušeností, který se nebojí zkusit pracovat v nové pozici, rádi se s Vámi potkáme u kávy, abychom zjistili, jestli k sobě patříme.

Pokud ano, co Vás čeká?

Práce pro celoevropsky významnou firmu ve svém oboru. Bechtle je jeden z největších evropských resellerů IT (10 000 zaměstnanců, obrat 3,7 miliardy Euro v roce 2017). Česká pobočka byla založena v roce 2011 a od té doby se stala významnou IT firmou na českém trhu. Vaší každodenní náplní práce bude být v kontaktu se zákazníky z firemní sféry a sféry státních institucí. Budování Vašeho byznysu, ať už u stávajících zákazníků, tak těch nových. Práce na Vašem osobním růstu a růstu firmy jako celku.

Co od Vás očekáváme?

Především chuť pracovat, schopnost se učit a zorientovat se v našem firemním protředí, bezproblémové fungování v týmu! A zdravě dravou podnikavost!

Co nabízíme?

Nadstandardní platové podmínky: dobrý fix + kvartální bonus + měsíčně vyplácený procentuální podíl na marži, kterou firmě daný měsíc vyděláte (při plnění stanovených obchodních cílů)! Naši obchodníci v seniorských pozicích si domů běžně nosí přes 100 000 Kč měsíčně!

Ne, opravdu nekecáme! :-)

Opravdu si tolik můžete vydělávat, pokud umíte přinést výsledky. A Vaše cíle budou nastavené realisticky, protože bonusy Vašeho šéfa budou záviset i na Vašem plnění! Pokud si Vás pozveme, rádi Vám systém odměňování ukážeme na praktickém příkladu stávajících zaměstnanců.

Dále nabízíme: Opravdu velmi pohodové prostředí firmy. Možnost růstu. Velkou volnost v rámci nastavených mantinelů a procesů. 25 dní dovolené. 5 sick days. Vzdělávání (kurzy prodejních dovedností, jazyky, školení IT výrobců, vlastní e-learning, počáteční školení na naší centrále v Německu a další školící programy).

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...