FROZEN - dětská koloběžka

01.10.2018 09:59 | Liberecký kraj | Liberec | Dětské potřeby | Ostatní zboží

Mondo dětská tříkolová koloběžka Frozen je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Díky své nízké váze vhodná pro každé dítě do 20kg. Krásné a originální provedení této pohádkové koloběžky nadchne každého. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s obrázkem, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě.

Dětská tříkolová koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolná vůči proražení. Konstrukce koloběžky je kombinací pevné kovové konstrukce a odolného plastu. Koloběžka pro děti Frozen má výškově nastavitelná řidítka, která se dají nastavit podle potřeby vašeho dítěte, a proto koloběžka roste spolu s ním. Madla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek. Celá koloběžka je provedena v motivu z oblíbené pohádky.

Technický popis:
- Výrobce: Mondo
- Od 3 let
- Materiál koleček: Silikon
- Velmi lehká
- Nosnost: do 20kg
- Batůžek na řidítkách
- Ocelový rám
- Motiv: Frozen

Cena: 699,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...