Televize 65" LG 65SJ850V

07.09.2018 11:59 | Karlovarský kraj | Karlovy Vary | Elektronika | Televize, přijímače

Televizory značky LG Super UHD jdou mnohem dále než konvenční zařízení s klasickou LED technologií nebo Quantum Dot. Místo toho integrují pokročilou technologii Nano Cell™ – tedy nejnovější technologie pro LCD displeje, která značně vylepšuje obraz.

Díky technologiím využívaným v Super UHD televizorech je barevná paleta 64× širší než u konvenčních televizorů. Obraz je tak mnohem jemnější s přesnějšími detaily, což znamená jediné – reálnější a živější obraz. Jak vnímáme barvy? Vlnová délka odraženého světla určuje, jakou barvu vidíte. Nano Cell™ displej, složený z nanočástic integrovaných do panelu, absorbuje jakékoliv rušení světla a výrazně tak zvyšuje čistotu barev zobrazenou na obrazovce.

S televizory LG Super UHD si vychutnají perfektní barvy a kontrast i diváci sledující obrazovku z úhlu. Všichni v místnosti se mohou těšit na zábavu, filmy a sporty s bohatým barevným podáním na nanočásticovém panelu. Výzkum ukazuje, že zhruba 60 % lidí se dívá na osu obrazovky z pozorovacího úhlu, který je více než 15° od středu, kde kvalita začíná obrazu klesat – u konvenčních televizorů

Technologie pokročilého formátování televizoru LG Super UHD podporuje několik algoritmů High Dynamic Range jako jsou např. HLG, HDR10 a Dolby Vision™. Získejte zážitek HDR z více zdrojů.

Televizor SJ850V s podporou obsahu HDR ve formátu Dolby Vision™ zpracovává dynamická metadata v každém snímku a přináší vizi režiséra do vašeho obývacího pokoje. Pro formáty HDR10 a HLG používá LG exkluzivní technologii zpracování. Zásluhou dynamických dat vytvořených touto technologií pro každou scénu zvlášť je obsah zobrazen v lepší kvalitě.

Technické specifikace

Druh televizoru: LED
Úhlopříčka obrazovky: 164 cm
Úhlopříčka v palcích: 65 palců
Průměrný příkon: 149 W
DVB-T tuner: ano
DVB-T2: ano
DVB-S/S2: ano
DVB-C/C2: ano
Smart televizory: ano
3D televizory: ne
4K televizory: ano
Hmotnost: 28.6 kg
Rozlišení: 3840 x 2160
Prohnutá obrazovka: ne
Podpora HDR: ano
Hloubka barev: 10 bitScart: ne
USB port: ano
Počet HDMI vstupů: 4
Sluchátkový výstup:ano
Počet USB vstupů: 3
Wi-Fi: ano
HbbTV: ano
LAN konektor: ano
Podpora kodeku H.265 HEVC: ano
Záznam na USB: ano

Cena: 24 999,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...