Televize Samsung QE49Q7F QLED SMART TV - rozbaleno

20.03.2018 08:53 | Jihočeský kraj | Písek | Elektronika | Televize, přijímače

Jedna se o novou televizi, která byla rozbalena za účelem předvedení před zákazníkem. V perfektním stavu, záruka 2 roky. Kompletní oryginálni balení, včetně krabice.

Jednoduše neporovnatelná. Technologie Quantum Dot využívá inovativní slitinový materiál pro dosažení dokonalé barevnosti. Zážitek ze sledování, který přesahuje, co jste dosud viděli.

Barevná dokonalost

Konkurovat mu muže pouze pohled na barvy skutečného světa. Televizor Q7F vás uchvátí ohromující barevnou hloubkou. Škála tónu a odstínu, které dokáže zobrazit, je dechberoucí.

Kontrast bez kompromisu

Nechejte se unést zářivou barevností i vynikajícím kontrastem za všech podmínek. S televizorem Q7F nezáleží na osvětlení interiéru ani na sledovaném záběru.

Uvidíte, co jiní nemohou

Objevíte detaily, které vám dosud zůstaly skryté. Technologie HDR 1500 vám dopřeje zcela nový zážitek a odhalí tajemství tech nejsvětlejších i nejtmavších scén.

SkvĚlý obraz odkudkoliv

Vychutnejte si úžasnou kvalitu obrazu Q7F. Dokonalé barevné podání a pozorovací úhly vás překvapí, ať sedíte kdekoli.

Nespoutaná síla

Vysoce výkonný čtyřjádrový procesor, který se v reálném case stará o optimalizaci obrazu pro vždy perfektní podívanou – to je Q Engine od společnosti Samsung.

Absolutní elegance

Okouzlí vás sofistikovaným vzhledem ze všech stran. Ať už televizor umístíte na zeď, nebo do prostoru, elegantně zakřivený design Q7F, s dokonale čistým provedením zadní části, si vás získá.

Dokonalé splynutí

Při umístění na stenu se Q7F stane její přirozenou součástí. Dokonale k ní přilne, mezi televizorem a zdí nevznikne žádný volný prostor.

Neviditelné pŘipojení

Zachovejte dokonalý styl své domácnosti. Pro připojení Q7F vám stačí jediný, téměř nepostřehnutelný optický kabel. Nezáleží na tom, kolik zařízení s televizorem propojíte.

NiČím nerušený obraz

Skutečně pohlcující zážitek ze sledování si díky bezrámečkovému designu vychutnáte na sto procent.

ChytŘejší než kdy dŘíve

Pohodlně se usaďte a vychutnejte si každou scénu

Nejjednodušší ovládání

Vše, co potřebujete k ovládání televizoru Q7F a všech připojených zařízení, máte díky OneRemote ve svých rukou.

Smart Hub

Dopřejte si maximální komfort při sledování televizoru Q7F. Díky službě Samsung Smart Hub získáte snadný přístup k oblíbeným aplikacím, filmům a pořadům.

Smart View

Stačí, abyste připojili svůj smartphone k televizoru a můžete si užívat veškerý obsah na velké obrazovce. S aplikací Smart View můžete snadno ovládat vše přímo z vašeho mobilního telefonu.

Automatické rozpoznávání

QLED TV snadno najde a rozpozná všechna vaše připojená zařízení. Televizor automaticky zobrazuje názvy zařízení, a tak je výběr toho správného otázkou velmi krátkého okamžiku.

Plynulé hraní

Vychutnejte si ještě více zábavy a zcela plynulé PC hry na svém televizoru prostřednictvím funkce Steam link. Užijte si více než 6 000 online her ve vysokém rozlišení na velké obrazovce.

Cena: 29 999,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...