NOVÁ Bezdrátová sluchátka

08.11.2017 15:06 | Zlínský kraj | Vsetín | Mobily, komunikace | Příslušenství

Bezdrátová Bluetooth sluchátka od společnosti JBL. Zaujmou zejména svým stylovým designem, kvalitní izolací okolního hluku a hutným zvukem. Stylový tkaninový hlavový pás je velice pohodlný. Sluchátka lze připojit k vícero zařízením. Vše probíhá velice snadno a plynule. Sluchátka jednoduše spárujete s vaším telefonem, tabletem, notebookem nebo přehrávačem.

Klíčové vlastnosti

Náhlavní bezdrátová sluchátka s mikrofonem
16hodinová výdrž baterie
Stačí pouhé 2 hodiny pro plné nabití
Plynulé přepínání mezi zařízeními
Tkaninový hlavový pás
Ovladače zvuku na sluchátku
1tlačítkový univerzální dálkový ovladač s mikrofónem

Volnost bez kabelů

Rychlé párování pomocí bezdrátové technologie zajistí spolehlivou a čistou zvukovou reprodukci z jakéhokoli zařízení vybaveného funkcí Bluetooth. Užívejte si výhody wireless připojení při každodenních aktivitách a pocitu volnosti při poslechu hudby až 10 m od vašeho mobilního telefonu či notebooku.

Funkčnost a styl

JBL E45BT jsou odolná sluchátka s moderním designem. Pružný náhlavní díl s nastavitelnou velikostí se společně s měkkými náušníky přizpůsobí jakémukoli tvaru hlavy a umožní komfortní dlouhodobé používání. Sluchátka se dají prakticky složit, takže v batohu nezaberou téměř žádné místo.

Dokonalá zvuková reprodukce

Sluchátka servírují hutný, ale stále velmi vyvážený zvuk, který zabezpečí kvalitní reprodukci nejrůznějších hudebních žánrů v celém dynamickém rozsahu od srozumitelných výšek, čitelných středů až po hluboké basy. Zvukový přednes ocení taktéž filmoví fanoušci a hráči počítačových her.

Bluetooth a Handsfree

Přehrávejte hudbu bezdrátově i na velkou vzdálenost, nebo využijte sluchátka na vyřizování hovorů s volnýma rukama. Sdružený ovladač je umístěný přímo na náušníku. Změnit píseň, hlasitost, či přijmout příchozí hovor jde stlačením jednoho tlačítka. Lze tak plynule přecházet z poslechu hudby k telefonnímu hovoru a zpět a to vše stále bez mobilního telefonu v ruce. Na jedno nabití baterie zvládnou sluchátka hrát až 16 hodin. Krom toho mohou fungovat i jako běžná drátová sluchátka, lze je totiž audio kabelem připojit i k zařízení, které technologii Bluetooth nepodporuje a šetřit tak jejich baterii.

Cena: 2 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...