Prkna - 2mx8cm síla 2cm

06.09.2017 20:36 | Jihomoravský kraj | Brno-venkov | Stavba a dílna | Stavební materiál

Prodám prkna ze smrkového dřeva 2m x 8cm - síla prkna 2cm. Prkna jsou čistá, suchá a bez chemického ošetření. Prkna nejsou ohoblovaná. Vhodné ke stavbě plotu, kůlny, králíkárny, psí boudy, přístřešku, altánku, zahradního domku, podbití stropu ap. využití je spousta. Z každé strany prkna jsou od okraje (25cm) 2hřebíky které se dají ale vytáhnout. Baleno po 5ks. Cena je uvedena za ks. Platí do smazání. K vyzvednutí 25km západně od Brna (směr Znojmo-Mikulov– Vídeň). Mohu případně přivézt. Pokud je nepotřebujete hned můžete si je třeba zamluvit. Možnost stálého odběru. Prosím pokud máte možnost kontakt emailem na který odpovím co nejdřív.

Cena: 20,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Tel: +420777643235

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Telefon: +420777643235


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...