Božský relax na Rakovnicku - All inclusive

08.08.2017 10:19 | Středočeský kraj | Rakovník | Cestování | Pobyty se slevou

3 dny/2 noci

Objevte místo jako stvořené pro relaxaci a sladké lenošení. Plnými doušky si obojího užijete v Hotelu Lions, který stojí v klidném areálu v Nesuchyni na Rakovnicku. Vypusťte všechny starosti a dobijte energii ve wellness, případně odpočinek proložte sportem. A navíc se těšte na plné talíře, misky i sklenky – v ceně máte all inclusive stravování.

V areálu vám nebude chybět vůbec nic, pokud ale přijedete autem, určitě se vydejte i na výlet do okolí. Třeba za historií na hrad Křivoklát (28 km) nebo do zámeckého parku v Lánech (28 km).

Máte-li rádi dobré jídlo a máte-li ho rádi hodně, jste tu na správném místě. Gastronomické zážitky začnete sbírat již u snídaně, která se podává formou švédských stolů, stejně tak si sami sestavíte své večeře, které navíc doplňuje zmrzlinový pult. Dále máte v balíčku dvouchodové obědové menu, kávový dýchánek se zákuskem a po celý den neomezenou konzumaci vybraných nealko nápojů, které ve večerních hodinách rozšíří i ty alkoholické.

Kdykoli v otevírací době můžete navštívit hotelové wellness centrum, kde se naložíte do vířivky, zaplavete ve slaném bazénu s perlivými schody a prohřejete v parní aroma sauně. Pokud hýčkání nebudete mít dost, přiobjednejte si s příjemnou slevou další procedury, jako jsou zábaly či oxygenoterapie, nebo se nechte namasírovat.

Chvíle pasivního odpočinku můžete prokládat i odpočinkem aktivním. Nabídka areálu je totiž bohatá, i co se sportu týká. Zahrajete si tu squash, badminton i adventure golf, připraveny jsou stoly na ping-pong, kulečník a fotbálek i mnoho dalšího.

V komfortním dvoulůžkovém pokoji se rychle zabydlíte, k dispozici tu budete mít vlastní koupelnu i přístup k Wi-Fi. Chybu ale neuděláte ani v případě, že se od moderních technologií na chvíli zcela odstřihnete a usadíte se třeba u meditačního rybníčku, který je součástí areálu.

Cena: 3 990,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...