Číšník / servírka

03.08.2017 12:24 | Pardubický kraj | Chrudim | Práce | Volná místa

Hotel Jezerka patří k největším kongresovým hotelům v Pardubickém kraji. Svým klientům nabízí bohaté zkušenosti s pořádáním kongresů, konferencí a teambuildingových akcí. Prostory hotelu jsou moderně zrekonstruovány a designově dostavěny. Hotelový resort nabízí spoustu doprovodných aktivit. Součástí hotelu je několik kongresových sálů s kapacitou až 350 osob. Velice oblíbené je rovněž naše wellness&spa centru, které se svojí rozlohou řadí k největším zařízením svého druhu u nás.

Co vás čeká

Zajištění obsluhy v hotelových restauracích, obsluha při rautech, bufetový i servírovaný způsob podávání jídel a nápojů, příprava coffe breaků, schopnost objednávání, účtování na kase, běžný úklid pracoviště a veškeré práce spojené s obsluhou.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Trestní bezúhonnost, základní znalosti obsluhy, přípravy a podávání nápojů.

Výhodou bude, pokud budete umět

Alespoň částečná oborová znalost AJ nebo NJ, vyučení v oboru případně praxe. Baristický nebo barmanský kurz.

Co vám můžeme nabídnout

Nabízíme stabilní zázemí a práci v jendom z největších kongresových a wellness hotelů v kraji. Pro uchazeče z větší vzdálenosti máme možnost ubytování. Benefity na sportoviště a volnočasové aktivity hotelu v hodnotě 800,- Kč / měsíc. Měsíční mzda od 22.000,- Kč.

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...