PRODEJ: byt, 2+kk, 58 m², osobní vlastnictví

08.06.2017 14:51 | Hlavní město Praha | Praha | Reality a bydlení | Byty

Bydlíte v klidné ulici, kousek od krásného parku a přitom máte nablízku vše, co město nabízí a co vy potřebujete. Ne. A Chtěli byste. Pak je pro vás Rezidence u Jezerky II tím pravým místem, které vaše dosavadní bydlení promění ve spokojené žití. Rádi bychom Vám v tomto projektu nabídli k prodeji do osobního vlastnictví byt 2+kk, který je ve funkčním stavu. Celková výměra bytu je 57,6 m². Orientace bytu je na severovýchodní stranu. K bytu náleží sklepní kóje 6,2 m². Rezidence u Jezerky II. na vás bude čekat v plně zrekonstruovaném stavu a přitom s možností vlastního uspořádání bytu. Byty budou připraveny v takové podobě, která vám umožní zařídit si vlastními silami vše přesně tak, jak si představujete. Svůj domov si budete moct vytvořit v 1+kk až 3+kk. Pro snídani si můžete zajít do nedalekého obchodu s potravinami, na dopolední relax při šumění stromů zavítat do blízkého parku Jezerka a dlouhým večerem se nechat zlákat ke kulturnímu zážitku ve slavném Divadle Na Jezerce či k návštěvě jedné z okolních restaurací. Z vašeho domova na Jezerce se snadno dostanete po celé Praze. Postačí Vám nedaleká autobusová zastávka s návazností na metro C. Autobusem se dostanete přímo do centra, nebo na stanici metra Pražského povstání či Pankrác. I vlakové nádraží Vršovice je vzdáleno jen pár minut chůze. Rezidence u Jezerky II, která je mladším sourozencem Rezidence u Jezerky I, na vás čeká v ulici Horní v Nuslích. Nenechte váš nový domov čekat dlouho, než se v něm zabydlí někdo jiný. Průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři. Ve fotogalerii naleznete vizualizace, které nemusejí odpovídat skutečnému stavu.

Cena: 3 900 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...