Krups Espresseria Auto Pisa

25.01.2017 10:06 | Jihomoravský kraj | Brno-město | Bílé zboží | Drobné spotřebiče

Provoňte vaší domácnost a zlepšete si den s kávovarem značky Krups. Jde o nejmenší kávový plnoautomat, který umí připravit nejen vynikající espreso, ale i latté nebo cappuccino. Disponuje velice odolným kónickým mlýnkem s plynulým nastavením jemnosti mletí. Má odnímatelnou nádobku na vodu o objemu 1,7 l a 260g box na zrnka. Nabízí nastavení síly kávy (6 nebo 9 gramů), velikost šálku a teplotu vody. Připravíte si tak svůj oblíbený druh kávy během pár vteřin. Samozřejmostí je jednoduché ovládání v českém jazyce, které je zobrazováno na dobře čitelném LCD displeji. Nechybí zde ani funkce automatického zapnutí a vypnutí. Díky patentovanému pěchování kávy silou 30 kg/cm2 a tlakem 15 barů si vychutnáte plnou chuť a aroma jako v kavárně. Pochlubit se může zejména novým patentovaným kompaktním Thermoblokem s nerezovým povrchem a zvýšenou odolností proti usazování vodního kamene. To se projevuje na nízké frekvenci odvápňování (cca 350 cyklů přípravy černé kávy). Je libo mléčnou pěnu? Není problém, kávovar je vybaven tryskou pro její přípravu. Přístroj je vyveden v moderním designu a zapadne do každé domácnosti.

Šířka: 24,5 cm
Výška: 33 cm
Hmotnost: 7,5 kg

Cena: 9 500,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Marcela Škaredá

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: Marcela Škaredá


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...