Škoda Octavia I RS

18.01.2017 13:30 | Jihomoravský kraj | Brno-město | Auto-moto | Osobní automobily

Fotky jsou starší. Na obrázku jsou letní pneu 17, nyní obuto na zimních litých 16. Vozidlo je od roku 2003 v rodině, serviska vedena do 150 xxx km. poté servis u kamaráda na Kladně. O auto jsem se snažil pečlivě starat, bohužel spoluobčané se podepsali na laku dveřích při nešetrným otevírání dveří na parkovištích. Nějaké ty škrábance se najdou. Měnil jsem olej každých 9000 km. + filtr. Na autě děláno: Při 177 tkm. - rozvody, svíčky, řemen alternátoru, P + L pření tlumič a pružiny ( KYABA ), pal. filtr. Při 183 tkm. - komplet zadní brzdy. Při 192 tkm. - zadní silentbloky na přední nápravě, přední brzd. destičky, termostat, lanovod ruč. brdzy, GEO. Při 199 tkm. - P + L zadní tlumiče a přužiny ( TRW ), doraz vzadu, vzduch. filtr. Poslední olej při 210 tkm. A spoustu dalšího předtím v autorizovaném servisu. Závady: levý přední blatník na výměnu, silně zasažen rzí. spojkové ložisko při startu a než se zahřeje hučí, ale spojka je v pořádku zabírá ve 1/4 od spodu. motor - super, bez jediného problému. výfuk v koncové části lehce rezonuje při nižších otáčkách! Svítí kontrolka motoru ( už 10 let ) nejedná se o závadu která by měla jakkoliv vliv na výkon nebo spotřebu, před 12 lety byl dělaný CHIP tuning od spol. která už v současnosti nefunguje a po čase začala svítit a když jsem napíchli na DIAG, tak hlasí "vadná řídící jednotka" ale jak říkám už 10 let !!! .Spotřeba ( při OSTŘEJŠÍ jízdě ) zima 7-7,5l léto dá se i za 6,2l. .STK: 3/2018. Ve vozidle nainstalováno audio ( profesionálně ) od ŠKODA AUTOJAROV, v kufru subwoofer 600W a zesilovač blaupunkt, vše rafinovaně schované v desce která kryje rezervu ( plnohodnotná ) to znamená, že v kufru nic není. Při nerovnostech na vozovce to tam trochu rachtá bohužel.

Cena: 90 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...