Spolehlivý multimediální notebook 18,4

16.01.2017 17:44 | Hlavní město Praha | Praha | Počítače | Notebooky

Prodám spolehlivý multimediální notebook Fujitsu-Siemens Amilo Xi 3650 s displejem o úhlopříčce 18.4" (46,7 cm), s Full HD rozlišením (1920 x 1080), poměr stran 16:9.

Srdcem notebooku je procesor Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T9400, taktovaný na 2533 MHz. Paměť 4 GB RAM DDR3-1066 DDR3 SDRAM. V notebooku se nacházejí dva HDD FUJITSU MHZ2320BH G2 (320 GB, 5400 RPM, SATA-II) a BlueRay mechanika Optiarc BD ROM BC-5500S (BD:2x, DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:8x BD-ROM/DVD+RW/DVD-RW). Grafická karta nVIDIA GeForce 9600M GT (po přeinstalaci na Win 7 si nerozumí s ovladačem, problém bude pravděpodobně softwarový) a Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (tu používám). Vzhledem k multimediálnímu určení se v šachtě ExpressCard slotu ukrývá IR dálkový ovladač!

Wi-Fi podporuje standardy a/b/g/n, Bluetooth je ve verzi 2.1, ethernet gigabitový (LAN 10/100/1000).

Výbava porty: 4 USB porty, z nichž jeden je kombinovaný s eSATA portem, jeden FireWire (IEE1394), HDMI port a externí VGA port pro obraz, programovatelnou trojici audiokonektorů (line-in/-out/mic) na čelním panelu a čtvrtý konektor, line-out/ S/PDIF na boční straně. Nabídku portů ukončují sloty pro ExpressCard (54/34 mm) a čtečku paměťových karet (MMC, MS, MS Pro, SD, xD). Multimediální specialitou je pak infraport (CIR) pro dálkové ovládání, které je uloženo v ExpressCard slotu.

Multimediální možnosti jsou zvláštní kapitolou tohoto Amila a je co nabídnout – integrovanou webkameru, mikrofón, dvojici reproduktorů doplněnou o subwoofer, dálkové ovládání a zejména možnost vyvést prostorový zvuk díky čtyřem konektorům i analogově.

Notebook byl nedávno rozebraný a vyčištěný a byla vyměněna baterie BIOSu. Při demontáži mi praskly ozdobné bílé lišty na krajích vespod a ztratil jsem pár šroubků, což nemá žádný vliv na funkčnost, je to pouze estetický nedostatek (viz fotky).

Cena: 4 950,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...