Televize plazma Panasonic

11.01.2017 15:23 | Zlínský kraj | Zlín | Elektronika | Televize, přijímače

Plazmový televizor PANASONIC Viera TX-P50X20E s MPEG4 modelové řady X20 televizorů Panasonic VIERA vyniká nádherným obrazem a výrazně sníženou spotřebou elektrické energie. Šetříte tak životní prostředí i své peníze.
Vysoké rozlišení řady X20 plně dostačuje pro příjem běžného televizního vysílaní a nebo DVD. Televizor je vybaven EKO režimem, který výrazně snížuje spotřebu elektrické energie v závislosti na okolních podmínkách. Funkce EKO režim nemá vliv na kvalitu sledovaného obrazu.
Tento televizor nabízí vysoké rozlišení HD, DVB-T, analogový tuner, MPEG2 a MPEG4 a odezvu panelu pouhých 0,001ms. Dále dvojnásobné 100Hz snímání obrazu, Subpixelová kontrola obrazu a HD optimalizátor pro ještě ostřejší obraz.
Televizory Panasonic Viera jsou vybavené Deep Black Filtrem, který vylepšuje obraz za jasného okolního osvětlení, televizor TX-P50X20E má funkci převzorkování obrazu na vysoké rozlišení HD, vychutnáte si tak i DiVX filmy ve vysokém rozlišení.
Díky technologii V-Audio kterou jsou vybaveny televizory Panasonic Viera, dokáže být zvuk krystalicky čistý za všech okolností a skvěle tak doplní celkový zážitek ze sledování TV.

Cena: 2 100,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...