Prodám televizi Samsung 3D UE48H6200 Full HDSmart

04.01.2017 14:43 | Jihočeský kraj | České Budějovice | Elektronika | Televize, přijímače

Televize v záruce do 7/2017. Ve firmě Samsung dodatečně nastavené speciální nastavení spektra barev a zvuku.Televize je televizor poháněn výkonným čtyř jádrovým procesorem, díky kterému se dočkáte rychlé a plynulé odezvy, snadným ovládáním, řadou výjimečných aplikací a dokonale propracovaným obrazem, který vám odhalí i ty nejjemnější detaily.Díky technologii Wide Color Enhancer Plus (s pokročilým algoritmem vylepšujícím kvalitu obrazu) jsou všechny barvy dokonale reálné a všechny detaily perfektně ostré.Technologie Clear Motion Rate vám dopřeje absolutně plynulé scény bez rozmazání. Můžete si tak dosyta vychutnat akční filmy, sportovní klání a další obsah, který vyžaduje plnou pozornost. Nejen milovníci sportu ocení režim Fotbal.Tento režim navíc dokáže automaticky ukládat všechny důležité okamžiky tak, abyste si je mohli dopřát zpětně, klidně i několikrát za sebou.Televizor můžete ovládat nejen pohyby celé ruky, ale klidně i jedním jediným prstem. Vylepšená technologie Motion Control totiž rozpozná celou řadu jednoduchých gest prstů, kterými si hravě vyberete kanál, zregulujete hlasitost a srolujete každou webovou stránku od začátku do konce. Smart Hub vám umožní přístup k celé řadě vyladěných aplikací, televizních programů, videoklipů i příspěvků ze sociálních sítí. Aby toho ale nebylo málo, televizor se pyšní také aplikací Smart View 2.0, se kterou si užijete veškerý obsah přesně tak, jak to máte rádi. S pomocí domácí sítě vám umožní streamovat vysílaný televizní obsah přímo na tablet či smartphone, které lze zároveň použít i jako dálkový ovladač televizor.Možnost připojení USB datových zařízení, jako je flash disk nebo externí disk, ze kterých lze kdykoli pustit a vychutnat si oblíbené filmy, fotografie či hudbu. Zábavnější bude i hraní her. Mnoho titulů lze totiž hrát přímo na Samsung Smart TV. Služba Smart Hub skrývá jak závodní a akční hry, tak i ty rodinné.Energetická třída A+ .Formát obrazovky 16 : 9,rozlišení 1920 x 1080,frekvence dynamická 200 Hz, HbbTV, sluchátkový výstup.

Cena: 11 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...