Akrylátová vana STANDART 140X70

01.11.2016 15:11 | Olomoucký kraj | Prostějov | Domácnost | Koupelna

Vana obsahuje spodní nožky pro kompletní montáž. Vanu můžete zakoupit bez krycích panelů (vhodné pro obezdívku vany) nebo si můžete zakoupit na spod této stránky boční a přední krycí panel této vany. K Vaně doporučujeme dokoupit sifon, který rovněž naleznete na spod této stránky. Nedílnou součástí dodávky vany je vanová baterie a vanová zástěna.

Akrylátová vana STANDART se vyrábí v rozměrech 120x70, 130x70, 140x70, 150x70 cm.

Vana je vyrobena z kvalitního 100% akrylátu s velmi příjemným lesklým povrchem, který ulehčuje mytí a běžnou údržbu. Celoakrylátové vany disponují stálou barevností, vysokou pevností a tak i dlouhodobou životností.Oproti akrylátovým vanám s jádrem z ABS mají tyto vany o mnoho silnější vrstvu akrylátu, při poškození se tedy velmi jednoduše akrylát obrousí a vana může dále sloužit. Celoakrylátová vana disponuje i výbornými tepelně-izolačními vlastnostmi.

Akrylátové vany, které Vám zde nabízíme jsou vysoce kvalitní, a z tohoto důvodu si můžeme dovolit nabídnout záruku 5 let. Taková záruční doba zajistí zákazníkovi, že nakupuje zboží té nejvyšší kvality. Akrylátové vany jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího sanitárního akrylátu vyztužený skelnými vlákny pryskyřice. Dno těchno van je zesíleno až na 2cm pro dokonalou stabilitu a odolnost proti promáčknutí. Vnitřní ochranný lak vany je opatřen antibakteriální vrstvou a UV faktorem. Nejúžasnější na této vaně je snadná opravitelnost při škrábancích nebo menších vrypech. Povrch vany se jednoduše přebrousí vodním smirovým papírem a vana je zase jako nová. Tyto opravy nezanechávají žadné fleky. Opravené místo není po opravě znatelné.

Cena: 2 500,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...