Siemens EQ.5 Plně automatický kávovar

25.08.2016 15:22 | Královéhradecký kraj | Hradec Králové | Bílé zboží | Ostatní elektro

- příkon: max. 1600 W -plně automatická příprava kávy a espressa stiskem tlačítka -IntelligentHeater: Inovativní ohřevný systém pokaždé zaručí maximální požitek z kávy, díky ideální konstantní teplotě spaření. -inovativní technologie spařování AromaPro Concept -kvalitní keramický mlýnek "silent ceram drive" - Rychlý čas nahřátí: rychlý první šálek -tlak čerpadla: 15 barů - Příprava dvou šálků najednou - dva procesy mletí a spaření -Funkce předspaření -tryska na kávu a mléko nastavitelná až do výšky 15 cm – vhodné pro latte macchiato - funkce horká voda - Komfortní rychlé čištění mléčného systému CreamCleaner -tryska na mléko vyjímatelná a oddělitelná pro jednoduché čištění pod tekoucí vodou nebo v myčce - plně automatické odvápnění a čištění díky programu calc'n'clean - automatický čistící program a vypnutí, při zapnutí - Vyjímatelná spařovací jednotka - "singlePortion Cleaning" pro dobrou chuť a hygienu - 5 nastavitelných velikostí šálků na espresso (2 velikosti) a Café Crema (3 velikosti) - Individuálně nastavitelné stupně teplota kávy - 3 stupňová -Nastavitelný stupeň mletí (vícestupňové) - Výškově nastavitelná výpusť kávy -Textový grafický display snadno ovladatelný pomocí 2 otočných voličů -Jazyk displeje programovatelný - hlášení při prázdném zásobníku na vodu či kávová zrna -upozornění na nutnost výměny vodního filtru -vyjímatelný zásobník na vodu (1.7 l objem) -Zásobník na kávová zrna s víkem, který udržuje aroma kávy (300g) -odnímatelná odkap. mřížka s kontejnerem na spařenou kávu -separátní zásobník na mletou kávu -Auto-off: automatické vypnutí do režimu Standby po nastaveném čase - Osvětlení tlačítek - přihrádka na napájecí kabel; délka kabelu: 1m

Cena: 4 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...