www.seriozne.cz
(inzerát číslo 17157)

Účinná jarní detoxikace - zbavte se únavy!

19.03.2019 07:06 | Žďár nad Sázavou | Kraj Vysočina | Ostatní | Zdraví, výživa

ÚČINNÁ JARNÍ DETOXIKACE
JSEM OPĚT PLNÁ ELÁNU , nebolí mne hlava, nejsem unavená, neběhám častěji na toaletu, v noci už zase dobře spím. To mi řekla kamarádka se 7 křížky na hřbetě. A CO UŽÍVALA?
FACTOR BASE DETOX, čistě přírodní produkt od české firmy OKG Brno. Vyčistí buňky, zbaví usazených virů, bakterií a parazitů, regeneruje játra, zvyšuje imunitu. Paraziti ohrožují dospělé i děti ve velkém %. Tento produkt patří k nejúspěšnějším. Doporučujeme opakovat každý rok. Je lepší zdravotním potížím předcházet, než je řešit.
DÁVKOVÁNÍ: 3 tbl. denně, rozloženo po celý den. Začínat 3 dny s 1 tbl. ráno, dále postupně přidávat. Zajistit dostatek tekutin k odplavování uvolněných škodlivin.
SLOŽENÍ: prorostlík čínský, lopuch větší, smetanka lékařská, česnek setý, ostropestřec mariánský, amla-indický angrešt.
NOTIFIKACE: Šarže testována v akreditované laboratoři na mikrobiologickou nezávadnost a nepřítomnost těžkých kovů. Notifikováno na MZ ČR. Schváleno EU. Výrobek jsou oprávněni nabízet pouze školení nezávislí partneři O.K.G., s.r.o. Brno.
OBJEDNÁVKY do emailu: zdrava.krasna@email.cz Balení 60tbl, cena 840,-Kč
CHCETE UŠETŘIT?
Objednejte si slevovou kartu, je zdarma a k dispozici 1 rok bez povinných odběrů. SLEVA 33%. ODKAZ: www.okg-family.cz/front.reg/sponzor/?reg=03-010289
OBJEDNÁVKY do emailu: zdrava.krasna@email.cz
www.bylinky-zdravi.cz

Cena: V textu

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Marie Turynová Tel: 731175589