www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16771)

Obchodník s duší Leonardo da Vinci

15.01.2019 15:05 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Máte zájem a máte otázky? Máme pro vás odpovědi.

Co u nás budete dělat?

Starat se o své zákazníky v lukrativním regionu Praha, Střední Čechy, Západní Čechy, řešit jejich potřeby a hledat u nich nový prodejní potenciál. Soustavně rozšiřovat spolupráci a tím zcela vytěsnit konkurenci (pokud u zákazníka ještě je :-)).

Co vám bude hrát do karet?

Naše silné prodejní zázemí – všechny technologie, které prodáváme, máme fyzicky na showroomu a je možné je okamžitě prezentovat, popřípadě na nich vytvořit tiskové vzorky pro zákazníky.
Neustále naši společnost rozšiřujeme a investujeme do ní. Kromě výroby vlastního spotřebního materiálu a tiskáren jsme rozjeli i vlastní konstrukční kancelář pro snazší implementaci technologií u zákazníků.

Co by vám nemělo chybět? Koho hledáme?

Úsměv na rtu, schopnost šířit kolem sebe pozitivní náladu.
Komunikativní povaha, umění najít a udržet balanc na hranici mezi slušností a vkusnou drzostí.
Být jiný a nesmí chybět odvaha zeptat se i na choulostivé věci, na které se běžní obchodníci neptají.
Jednání na rovinu, umění postavit se k problému čelem a řešit věcí tak, jak přicházejí.
Řidičský průkaz skupiny B pro časté cestování za projekty průmyslového značení.

Co u nás najdete?

Práci na plný úvazek, služební automobil i k soukromým účelům a PC
Hodnocení v přímé vazbě na výsledky a transparentní systém odměn z prodeje vyplácený měsíčně. Na jedno kliknutí vidíte, jakou výplatu a za co ji dostanete.
Přátelskou partu lidí s vyrovnaným work/ life balancem a se spoustou mimo firemních aktivit, se kterými budete rádi.
Stabilitu – na trhu jsme již od roku 2002.
Pravidelné výjezdy za výrobci/dodavateli na zahraniční výstavy nebo třeba návštěvy výrobních podniků, tedy zahraniční školení.
Přímou komunikaci s výrobci a dodavateli značících technologií – o cenách i nákupních podmínkách., proto je potřeba angličtina
Produktová školení a technický support.
Vzdělávání – můžete se třeba zdokonalovat v angličtině pro lepší komunikaci s dodavateli.

Kdo jsme? Jak se vidíme.

Jsme přátelská skupinka vysoce talentovaných profesionálů v oboru průmyslového značení, dostatečně silná, aby byla flexibilní a rychlá. Jsme velmi vynalézaví a kreativní pro zabezpečení i nejtěžších požadavků v automatizaci průmyslového značení, popisu a identifikace. Pracujeme tvrdě, nasloucháme bedlivě a dáváme důraz na špičkový non stop servis pro všechny naše klienty v klíčových fázích výroby v jejich byznysu. Klíčem k našemu úspěchu jsou lidé, jejich rozmanitost a nápady. Velké zkušenosti se zahraničními partnery a přímá vývojová pomoc při realizaci nových zařízení dávají velký potenciál k rozvoji společnosti. Pracujeme pro automotive, pharma, food a jiný průmysl, zabezpečujeme požadavky na značení, přizpůsobujeme se úkolům a respektujeme požadavky zákazníků.

Cena: Dohodou