www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16753)

Řemeslník na pokládku kamenných koberců

11.01.2019 09:31 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Společnost PIEDRA je výrobcem a prodejcem produktů z přírodního kamene. Vyrábíme kamenné koberce a plovoucí a dlažbu u kterých nabízíme největší výběr s nejvyšší kvalitou na našem trhu a tímto udáváme trend v tomto segmentu. Dále dodáváme a vyrábíme přírodní okrasné kameny, valouny a jiné dekorativní kameny.

Firma PIEDRA přijme na HPP nebo ŽL řemeslníka do party na montáž kamenných koberců v regionu Praha, základna Praha - Horní Počernice. Praxe s kamenným kobercem není nutná, se zaškolením se počítá. Nutná praxe v řemeslném oboru a znalost staveb, ŘP výhodou. Dále je požadavek na příjemné vystupování a komunikativnost. Termín nástupu možno ihned, po dohodě nejpozději březen/duben.

Co vás čeká

Montáže kamenných koberců jsou vždy v partě několika řemeslníku. Práce spočívá v kompletní realizaci díla, tj. od přípravy podkladu a materiálu až po finální nanesení povrchu. Práce je různorodá a zajímavá.

Výhodou bude, pokud budete umět

Oceňujeme slušné chování a dobře odvedenou práci, kterou dokážeme mimořádně finančně odměnit.

Co vám můžeme nabídnout

Moderní a kvalitní zázemí pro práci, stravenky, Multisport karta, dobrá parta lidí, zaměstnanecké slevy, nejznámější a uznávaná firma ve svém oboru.

Cena: Dohodou