www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16497)

Jediná jistota je jistota změny

05.12.2018 07:31 | Mělník | Středočeský kraj | Služby a řemesla | Vzdělávání

Jak zvládat životní změny s větší lehkostí a nadhledem

Svět kolem nás se neustále mění. Pokaždé, když večer usínáme, je v našem životě něco trochu jinak, než bylo ráno, když jsme vstávali.

Mozek reaguje na změny specifickým způsobem. Přinášíme si ho v genetickém programu na tento svět.

Základ pro reakce na změnu máme všichni stejný. Konečný přístup ke změně máme každý trochu jiný. Ovlivňuje ho celá řada dalších faktorů, o kterých si budeme na semináři povídat.

I proto platí, že všechno není pro všechny a univerzální návody, jak zvládat změny, leckdy selhávají. Každý potřebujeme trochu něco jiného pro to, abychom zvládali změny s větší lehkostí a nadhledem. A ochránili sami sebe před potížemi, které nám může obtížné zvládání změn způsobit.

Na semináři je pro vás připravený osobnostní test, který vám s pochopením toho, co je právě pro vás nejvhodnější, pomůže.

Ne každá změna přináší do našeho života radost a veselí. A i na příznivé změny náš mozek často reaguje „vyděšeným“ způsobem.

Ráda se s vámi potkám na semináři, na kterém lépe porozumíte tomu, co nám podvědomé reakce na změny přináší a co nám berou. Proč je důležité umět na změny reagovat vědomě. A jaká rizika s sebou přináší, když genetický program ve své hlavě necháme konat bez našeho vědomého rozhodování.

Podrobnosti k akci a rezervaci míst najdete na https://www.aulk-vzdelavani.cz/terminy-otevrenych-seminaru-a-prednasek/terminy-a-prihlaska-jedina-jistota-je-jistota-zmeny/.

Cena: 1 800,- Kč

Kontaktujte inzerenta