www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16426)

Technická příprava výroby

27.11.2018 09:02 | Uherské Hradiště | Zlínský kraj | Práce | Volná místa

Co vás čeká

Programování a technologická příprava výroby, práce v nástrojařině. Dobrý mladý kolektiv lidí, kteří rádi poradí, nové moderní stroje a kvalitní nástrojové vybavení. Prostor pro samostatné řešení problémů.

U nás pracujeme na dvě směny (6:00-14:30 a 14:30 - 23:00). Práce přesčas je zcela dobrovolná a plně proplacená. Stejně tak soboty.
Veškeré pracovní pomůcky a oděv budete mít k dispozici. Jsme menší firma, nicméně i na odpolední směně s vámi budou vždy alespoň jeden kolega.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Měli byste mít zkušenost v nástrojařině, nebo kusové výrobě. Nevyhnete se používání CAD/CAM aplikací, proto je zapotřebí znalost práce na počítači. Vše potřebné naučíme. Vyžadujeme samostatnost, spolehlivost a snahu se učit. Jsme zaměřeni na kusovou a malosériovou výrobu. Jediné, co opravdu vyžadujeme, je jakákoliv praxe ve strojírenství a práci na obráběcím stroji, ať už klasickém, nebo CNC. Rovněž je nezbytné řidičské oprávnění sk.B.

Výhodou bude, pokud budete umět

Pracovat s CAD/CAM systémy. U nás používáme Inventor a SolidWorks. Upřednostňujeme uchazeče veselé a co zapadnou do kolektivu. I pohovor probíhá více mezi zaměstnanci, než s vedoucím firmy.

Co vám můžeme nabídnout

Vysoce nadstandardní platové ohodnocení. Nástupní plat je určen dohodou. Dle vašich zkušeností a praxe může být mezi 130 a 170 kč./hod. Po uplynutí zkušební doby je jeho výše už jen na vás a na tom, jak budete šikovný. U nás prémie každého uchazeče vycházejí ze zisku firmy jako celku.
Proškolíme na užívání v CAD/CAM systémů, ukážeme jak správně nastavit řezné podmínky a vytvořit NC programy, konstruovat elektrody pro elektroerozívní stroje a rovněž je i ovládat. Osobní přístup, celková volnost a možnost seberealizace je u nás přirozená věc.

Cena: V textu