Obchodník (senior i junior)

13.11.2018 09:04 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Jste obchodník (zkušený i nezkušený) a právě hledáte nové výzvy?

Pak hledáme právě Vás!

Vzhledem k rychlému růstu naší firmy hledáme nové členy obchodního týmu do seniorských i juniorských pozic. Ať jste zkušený obchodník, nebo člověk bez zkušeností, který se nebojí zkusit pracovat v nové pozici, rádi se s Vámi potkáme u kávy, abychom zjistili, jestli k sobě patříme.

Pokud ano, co Vás čeká?

Práce pro celoevropsky významnou firmu ve svém oboru. Bechtle je jeden z největších evropských resellerů IT (10 000 zaměstnanců, obrat 3,7 miliardy Euro v roce 2017). Česká pobočka byla založena v roce 2011 a od té doby se stala významnou IT firmou na českém trhu. Vaší každodenní náplní práce bude být v kontaktu se zákazníky z firemní sféry a sféry státních institucí. Budování Vašeho byznysu, ať už u stávajících zákazníků, tak těch nových. Práce na Vašem osobním růstu a růstu firmy jako celku.

Co od Vás očekáváme?

Především chuť pracovat, schopnost se učit a zorientovat se v našem firemním protředí, bezproblémové fungování v týmu! A zdravě dravou podnikavost!

Co nabízíme?

Nadstandardní platové podmínky: dobrý fix + kvartální bonus + měsíčně vyplácený procentuální podíl na marži, kterou firmě daný měsíc vyděláte (při plnění stanovených obchodních cílů)! Naši obchodníci v seniorských pozicích si domů běžně nosí přes 100 000 Kč měsíčně!

Ne, opravdu nekecáme! :-)

Opravdu si tolik můžete vydělávat, pokud umíte přinést výsledky. A Vaše cíle budou nastavené realisticky, protože bonusy Vašeho šéfa budou záviset i na Vašem plnění! Pokud si Vás pozveme, rádi Vám systém odměňování ukážeme na praktickém příkladu stávajících zaměstnanců.

Dále nabízíme: Opravdu velmi pohodové prostředí firmy. Možnost růstu. Velkou volnost v rámci nastavených mantinelů a procesů. 25 dní dovolené. 5 sick days. Vzdělávání (kurzy prodejních dovedností, jazyky, školení IT výrobců, vlastní e-learning, počáteční školení na naší centrále v Německu a další školící programy).