www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16089)

Vedoucí pobočky

19.10.2018 12:40 | Ústí nad Labem | Ústecký kraj | Práce | Volná místa

Společnost ELIT CZ, spol. s r.o. a společnost Auto Kelly, součást nadnárodní skupiny LKQ, která je největším distributorem náhradních dílů na světě, hledá do svého týmu v České republice novou kolegyni/kolegu na níže uvedenou pozici.
Chyťte svou životní příležitost a staňte se vedoucím týmu profíků v auto-moto světě!

Společnost ELIT CZ, spol. s r.o., patřící do nadnárodní skupiny LKQ, která je největším distributorem náhradních dílů na světě, hledá do svého rostoucího týmu v České republice novou kolegyni/kolegu na níže uvedenou pozici.
VEDOUCÍ POBOČKY

Žádný den není stejný – stejně jako se mění akční nabídka našich produktů, mění se Vaše pracovní úkoly. Naši vedoucí poboček nejsou klasičtí „kravaťáci“ - v prodejnách pracují především na bezproblémovém chodu pobočky a jsou v neustálém kontaktu i s našimi zákazníky.

§ Zodpovídáte za výsledky vaší svěřené pobočky.

§ Řídíte logistiku na pobočce.

§ Vedete obchodní jednání.

§ Dbáte na dodržování firemní kultury.

§ Pečujete o „své“ zaměstnance, komunikujete i s ostatními odděleními společnosti.

§ Doplňkové činnosti a administrativa na pobočce.

§ Prodej, odpovědnost za finanční hotovost.

§ Zasíláte reporty

Co od Vás očekáváme?

Hledáme „parťáka“ , který má zkušenosti s vedením lidí, obchodního ducha a zajímá se o auta, motorky a náhradní díly na ně. Preferujeme loajálního, pracovitého a spolehlivého člověka se středoškolským vzděláním, který má zkušenosti v oboru.

Budou nás zajímat i Vaše předchozí prokazatelné výsledky v obchodní sféře a schopnost rychle se učit – a to i technická data.

Co Vám nabídneme?

ELIT nabízí kromě motivujícího platu řadu bonusů, jako jsou dny volna navíc, multisport kartu, výhodné tarify či slevy na zájezdy.

Ještě pořád jsme Vás neoslovili?

A co říkáte na zaměstnanecké slevy na naše výrobky pro Vás a Vaši rodinu? Samozřejmostí pro vedoucího pobočky je služební telefon. Každý nový zaměstnanec u nás projde kompletním zaškolením, kde ho seznámíme nejen s firemní kulturou, pracovištěm, ale především se sortimentem a službami, které nabízíme.

V Elit si velmi ceníme iniciativního přístupu a zájmu o kariérní postup, proto může být pozice vedoucího pobočky začátkem Vaší kariéry v naší ELITní společnosti.

Cena: Dohodou