www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15774)

Televize 65" LG 65SJ850V

07.09.2018 11:32 | Karlovy Vary | Karlovarský kraj | Elektronika | Televize, přijímače

Televizory značky LG Super UHD jdou mnohem dále než konvenční zařízení s klasickou LED technologií nebo Quantum Dot. Místo toho integrují pokročilou technologii Nano Cell™ – tedy nejnovější technologie pro LCD displeje, která značně vylepšuje obraz.

Díky technologiím využívaným v Super UHD televizorech je barevná paleta 64× širší než u konvenčních televizorů. Obraz je tak mnohem jemnější s přesnějšími detaily, což znamená jediné – reálnější a živější obraz. Jak vnímáme barvy? Vlnová délka odraženého světla určuje, jakou barvu vidíte. Nano Cell™ displej, složený z nanočástic integrovaných do panelu, absorbuje jakékoliv rušení světla a výrazně tak zvyšuje čistotu barev zobrazenou na obrazovce.

S televizory LG Super UHD si vychutnají perfektní barvy a kontrast i diváci sledující obrazovku z úhlu. Všichni v místnosti se mohou těšit na zábavu, filmy a sporty s bohatým barevným podáním na nanočásticovém panelu. Výzkum ukazuje, že zhruba 60 % lidí se dívá na osu obrazovky z pozorovacího úhlu, který je více než 15° od středu, kde kvalita začíná obrazu klesat – u konvenčních televizorů

Technologie pokročilého formátování televizoru LG Super UHD podporuje několik algoritmů High Dynamic Range jako jsou např. HLG, HDR10 a Dolby Vision™. Získejte zážitek HDR z více zdrojů.

Televizor SJ850V s podporou obsahu HDR ve formátu Dolby Vision™ zpracovává dynamická metadata v každém snímku a přináší vizi režiséra do vašeho obývacího pokoje. Pro formáty HDR10 a HLG používá LG exkluzivní technologii zpracování. Zásluhou dynamických dat vytvořených touto technologií pro každou scénu zvlášť je obsah zobrazen v lepší kvalitě.

Technické specifikace

Druh televizoru: LED
Úhlopříčka obrazovky: 164 cm
Úhlopříčka v palcích: 65 palců
Průměrný příkon: 149 W
DVB-T tuner: ano
DVB-T2: ano
DVB-S/S2: ano
DVB-C/C2: ano
Smart televizory: ano
3D televizory: ne
4K televizory: ano
Hmotnost: 28.6 kg
Rozlišení: 3840 x 2160
Prohnutá obrazovka: ne
Podpora HDR: ano
Hloubka barev: 10 bitScart: ne
USB port: ano
Počet HDMI vstupů: 4
Sluchátkový výstup:ano
Počet USB vstupů: 3
Wi-Fi: ano
HbbTV: ano
LAN konektor: ano
Podpora kodeku H.265 HEVC: ano
Záznam na USB: ano

Cena: 24 999,- Kč