www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15296)

Pojď začít nový život se skvělou prací v Kolíně!

10.07.2018 10:39 | Kolín | Středočeský kraj | Práce | Volná místa

Hledáš novou výzvu nebo chceš jen nastartovat svou kariéru? Kolín je ideálním místem!

Hledáš novou práci a nechceš se již točit v kruhu pohovorů? Jsme personální společnost Manpower, jednička na trhu agenturního zaměstnávání. Máme mnoho spokojených klientů z řad zaměstnanců, kterým jsme schopni sehnat zaměstnavatele, jenž si jich bude vážit.

Na Kolínsku máme hned několik nabídek z oblasti výroby, a to nejen automobilové, dále kontroly kvality či skladu.Pojď se na vlastní kůži přesvědčit o našich službách.
Máme připravené ubytovny a to i s příspěvkem na ubytování!

Aktuálně jsme schopni uplatnit všechny zručné kandidáty, kteří se nebojí práce. Nemáš předešlou zkušenost z výroby? NEVADÍ! Na vše Tě zaučíme při vstupních pohovorech. Uplatníme tedy jak zkušené pracovníky, tak čerstvé absolventy.

Naplní tvé práce bude manuální práce ve výrobě, kontrole kvality a v opravě drobných elektrozařízení. Tedy nic těžkého, co bys nezvládla/nezvládl :-).
Hlavním požadavkem je tvá pracovitost a ochota se přestěhovat. Zbylé podmínky jsou odvyslé od jednotlivých zaměstnavatelů.

Nabídnout Ti můžeme stabilní práci na hlavní pracovní poměr a spoustu odměn, které jsou odlišné u jednotlivých zaměstavatelů. Co se týče mzdy, pohybujeme se v rozmezí 18 700 – 30 600 Kč. Příspěvky na stravovaní popřípadě stravenky jsou samozřejmostí. Stejně tak příspěvek na dopravu či svoz. Jsme schopni Ti též zajistit ubytování s příspěvkem odvyslým od jednotlivých zaměstnavatelů.

… a hlavně život v jednom z nejlepších měst pro život - Kolíně. Hromady obchodů a restaurací, plavecký bazén, fotbalový a hokejový stadion, školy, školky, prostě všechno, co je pro spokojený život třeba.

Stačí když zavoláš na 226 254 951 a společně Ti vybereme práci “šitou na míru”. Můžeš nám též zaslat svůj životopis na e-mail jiri.havranek@manpower.cz, odpovědět můžeš též tlačítkem níže.

Když budeš mít cestu kolem, můžeš se též zastavit na naší pobočce na Karlově náměstí 75.

Už jsi na ceště? Těšíme se na Tebe! :-)

Cena: V textu