www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15294)

Magie hlasu a slov

10.07.2018 10:24 | Praha | Hlavní město Praha | Služby a řemesla | Vzdělávání

Se schopností ovlivňovat druhé se rodíme. Přinášíme si ji v genetické výbavě na tento svět. Je na nás, jak tuto vrozenou schopnost rozvineme. Rozhoduje o tom i to, jak se naučíme pracovat s hlasem a se slovy. To pak ovlivňuje výsledek, kterého v jednání s druhými dosahujeme.

Mozek každého z nás je originál a mluví svým vlastním jazykem. I proto si občas nerozumíme.

Náš mozek zpracovává slova specifickým způsobem. Nemyslí ve slovech, zpracovává emoční náboj, který jsme v minulosti slovům přiřadili. Ten pak ve spojení s hlasem koná pod hladinou našeho vědomí a odráží se v našem konání a rozhodování.

I proto úspěšní lidé některá slova takřka neříkají. A při práci s hlasem využívají specifické techniky, které jejich schopnost získat si druhé podpoří.

Komunikace je každodenní součástí našeho života, a proto je důležité umět se slovy i hlasem správně pracovat. Pak dosáhnete úspěchu i porozumění v profesním i osobním životě s mnohem větší lehkostí.

Naučte se správně předávat informace i jejich emoční náboj. Předávejte je tak, aby je mozek protějšku náležitě přijal i zpracoval.

Bude mi ctí i potěšením setkat se s Vámi na hravém a inspirativním semináři, který se koná v Praze nebo na Mělníku.

Další informace i rezervaci míst najdete na https://www.aulk-vzdelavani.cz/terminy-otevrenych-seminaru-a-prednasek/terminy-a-prihlaska-magie-hlasu-a-slov/.

Cena: 1 800,- Kč

Kontaktujte inzerenta