Asistent/-ka prodeje GANT + nástupní bonus

23.05.2018 11:01 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Jsme Vermont Holding a zastřešujeme prémiové značky oblečení a obuvi na území ČR, SR a HU. V současnosti se neustále rozrůstáme, a proto hledáme nové kolegy, kteří budou růst s námi!

NÁSTUPNÍ BONUS
Po úspěšném absolvovaní pohovoru a zkušební doby od nás dostanete nástupní bonus až ve výšce 9.000 Kč, který bude vyplacený po zkušební době nejpozději do 6 měsíců od nástupu

Popis pozice:

Asistent/-ka prodeje se aktivně podílí na prodeji zboží značky GANT konečnému zákazníkovi, poskytuje odborné poradenství a služby zákaznického servisu, plní úkoly nadřízeného a je odpovědný za jejich plnění. Asistent/-ka prodeje provádí také příjem, kontrolu a reklamaci zboží a aktivně přistupuje ke zlepšení zákaznického servisu.

Pokud se chcete spolu s námi rozvíjet a růst, pak jste ideálním kandidátem.

A pokud zvažujete, že nám pošlete svůj životopis, ale bojíte se o osud Vaší vysněné letní dovolené v případě nástupu? V naší firmě jsme chápaví a víme, jak je dovolená důležitá :-) Proto je to především na osobní domluvě.

Co Vám nabízíme?

· Práci v přátelském kolektivu a rodinném prostředí

· Stylové zázemí a designové prostředí v obklopení krásného oblečení

· Kromě platového ohodnocení také zajímavé benefity, protože na našich značkách si vytvoříte závislost stejně jako my :-)

· Podporujeme kariérní růst a osobní vzdělávání

A proč pracovat u nás?

Jednoduše proto, že:

· Jste módní nadšenec a máte cit pro styl

· Prodej Vás baví

· Komunikace s lidmi Vám nedělá problém, případně se domluvíte také anglicky nebo rusky

Nástup: ihned, dohodou

Podmínky výběrového řízení:

Pokud máte zájem o tuto pracovní pozici, zašlete nám strukturovaný životopis v českém jazyce s fotografií.
Všem uchazečům, kteří se přihlásí do výběrového řízení odpovíme v nejbližším možném termínu.