www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14953)

Druhá účetní

30.04.2018 12:22 | Karlovy Vary | Karlovarský kraj | Práce | Volná místa

Kdo jsme

Jsme dynamická společnost, která si od svého vzniku v roce 2008 vybudovala silnou pozici na českém trhu POCT a diagnostických přístrojů. Naším posláním je přispívat ke zvyšování kvality ambulantní diagnostiky u našich klientů - lékařů.

Co vyznáváme

Nejsme velcí co do počtu zaměstnanců, jsme velcí naším portfoliem a počtem klientů. Všichni k sobě máme blízko, všichni naši zaměstnanci se mezi sebou dobře znají. Sdílíme spolu úspěchy i překážky, které překonáváme. Slovo tým u nás není jenom pojmem, my tak prostě fungujeme. Naše pracovní aktivity čas od času doplníme i nepracovními - to nám pomáhá uvědomit si, že jsme všichni pořád "na jedné lodi".

Koho hledáme

Hledáme do našeho týmu posilu na pozici druhé účetní.

Vzdělání a praxe:

Vhodný kandidát by měl mít minimálně SŠ vzdělání ekonomického směru a základní znalost daňové legislativy vč. DPH. Dále je zapotřebí pokročilá znalost MS Office. Výhodou je pak účtování v programu Helios.

Náplň práce

Vaše práce bude založena na zpracování pokladny, vyúčtování, kontroly salda a další účetní agendy. Dále se jedná o zpracovávání závazků, urgenci pohledávek a archivaci.

Jak se vám odměníme

O naše zaměstnance se staráme, poskytujeme celou řadu "běžných" benefitů a v oboru nadstandardní ohodnocení, které odpovídá požadovaným o odevzdávaným výkonům. Chceme v našem oboru vynikat, i proto naše zaměstnance stále vzděláváme a umožňujeme jim přístup k nejnovějším poznatkům.

Ještě jste se nerozhodl/a?

Nevadí, i tak nám pošlete svůj životopis, rádi vám na schůzce dáme odpovědi na to, co se do inzerátu nevešlo.

Cena: Dohodou