Prodavač/obchodní zástupce

30.04.2018 09:28 | Blansko | Jihomoravský kraj | Práce | Volná místa

Hledáme pracovnici/pracovníka na pozici prodavač/obchodní zástupce na zavedenou firemní provozovnu v Blansku. Na provozovně se zabýváme prodejem kancelářských potřeb, reklamních předmětů a doplňkově sportovních pohárů a cen. S uvedeným sortimentem není potřeba mít žádné předchozí zkušenosti, zájemce zaškolíme.

Z hlediska náplně práce se jedná o kombinovanou pozici prodavač a obchodní zástupce. Práce prodavače zahrnuje obsluhu zákazníků na prodejně a vychystávání objednávek. Práce obchodního zástupce zahrnuje péči o stávající zákazníky (návštěvy s novými katalogy, zpracovávání kalkulací). Návštěvy zákazníků probíhají v regionu Blansko, k dispozici je služební automobil.

Jedná se o zajímavou různorodou práci z hlediska sortimentu i z hlediska náplně práce. Společnost Sabe je na trhu od roku 1990. Prodejna je otevřena Po až Čt 7:00 až 16:30 a Pá 7:00 až 16:00. Kolegyně se střídají v rámci "malých" směn. Víkendy jsou volné.

Požadujeme příjemné vystupování v rámci jednání se zákazníky, pracovitost, řidičský průkaz sk. B, základní znalosti práce na PC (Word, Excel), předchozí zkušenost s nějakým účetním/pokladním systémem výhodou, ale není podmínkou.

Nabízíme platové ohodnocení 22 až 24 tis. Kč hrubého měsíčně, stravenky. Smlouva na dobu neurčitou.

Pohovory proběhnou v Blansku. V případě zájmu o zařazení do výběrového řízení pošlete prosím profesní životopis!

Cena: V textu