www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14644)

ELEKTRIKÁŘ aneb HRDINA NA TOASTOVÉ LINCE

14.03.2018 10:12 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Jsme parta kámošů - elektrikářů, kteří zajišťují bezporuchový chod zbrusu nové a plně automatizované výrobní linky u nás na pekárně. Preventivní údržba a kontrolní sledování technických zařízení je naším chlebem (toastovým). Máme praxi v průmyslové automatizaci a baví nás všechno, co začíná slovem elektro….. Jsme kutilové, pro které je manuální a technická zručnost poznávacím znamením. Máme fištróna a se všemi nástrahami, které se na našem úseku údržby objeví, si dokážeme hravě poradit.
Pravidelně oprašujeme znalosti vyhlášky č. 50/1978 Sb. (§ 6), točíme 12 hodinové směny, mezi kterými máme vždy celý týden volno, ke svačině si dopřejeme čerstvé pečivo přímo z pece, můžeme využít nabídku zvýhodněného volání, dostáváme příspěvek na stravování a hlavně – celou mzdu vždy včas! Pro nové parťáky máme NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK ve výši 10.000 Kč a záruku stability a jistoty v naší české společnosti.
Jsi-li elektrikář, elektromechanik nebo elektronik a máš chuť s námi TVOŘIT PŘÍBĚH PEČIVA, přidej se k nám. Rádi uvítáme zkušené matadory i absolventy po vyučení!

Cena: Dohodou