Knihař(ka), pomocný knihař

09.03.2018 11:40 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Společnost INDIGOPRINT s.r.o. hledá do svého kolektivu pracovníky na pozici Knihař(ka)/Pomocný knihař

Na poznici Knihař předpokládáme zkušenosti s knihařskými činnostmi: sešívání a lepení jednotlivých archů do bloků, a to ručně nebo pomocí sešívacího a vázacího stroje – vazby V1, V8; spojování knižních bloků a hřbetu knihy pomocí disperzního, tavného, reaktivního a polyuretanového lepidla - vazby V2; obsluha bigovacího stroje.
Mezi další pracovní činnosti Knihaře patří: slepování do výsledného tvaru; lepení oboustranných pásek, apod.

Na pozici Pomocný knihař nepředpokládáme žádné specifické zkušenosti, ale ochotu v krátké době naučit se: řezat papír na menší archy pomocí řezacího stroje; obsluhovat stroje na laminování, vyřezávání, gravírování
Mezi další pracovní činnosti Pomocného knihaře patří: balení výrobků do krabic; třídění výrobků podle velikosti, hmotnosti, barvy, obsahu apod., lepení informačních etiket a nálepek na obaly výrobků.

Nabízíme:

Příjemné pracovní prostředí v bezproblémovém mladém kolektivu dynamické a oceňované společnosti - blíže o naší činnosti a úspěších na našich stránkách www.indigoprint.cz .

Zajímavé platové ohodnocení.

Další benefity:

Pracovní doba - osobní přístup při řešení individuálních potřeb;
Sick days;
Stravenky;