www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14244)

Obchodní a provozní asistent /ka

16.01.2018 10:07 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Společnost TCM BOHEMIA je jedním z největších dovozců, zpracovatelů, distributorů a prodejců produktů tradiční čínské medicíny (TCM) v ČR. Kromě výroby, obchodu a distribuce provozujeme také kliniku TCM pro styk s klienty, úspěšnou školu TCM a pořádáme semináře v tomto oboru.

Na našem pracovišti v Praze, Národní 11, kde probíhá výuka školy a semináře, máme zřízený malý prodej produktů TCM pro studenty školy a účastníky seminářů. Pro hladký chod prodeje hledáme právě vás, zodpovědného a spolehlivého pracovníka, který bude zajišťovat prodej a starat se doplňování sortimentu z našich skladů v ČR. Prodej probíhá spíše nárazově v době úterý až pátek, 10-16 hodin a je možné se domluvit na záskoku jiným pracovníkem. Ve zbývajícím čase bude nutné věnovat se výpomoci s chodem školy a seminářů, např. úpravou dokumentů pro tisk. Proto je důležitá znalost užívání hlavně MS Word a Power Point.

V rámci nutnosti zajistit prodej nabízíme flexibilní pracovní dobu, případně částečnou práci z domova. Nabízíme také příjemné pracovní prostředí, dobrý kolektiv a kvalitní pracovní zázemí.

Ostatní si řekneme při pohovoru, těšíme se na vaší odpověď.

Cena: Dohodou