www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14192)

Strojník, obsluha stavebních strojů

09.01.2018 14:58 | Mladá Boleslav | Středočeský kraj | Práce | Volná místa

Náplň práce :

Obsluha a údržba stavebních strojů pozemních staveb - kolová a pásová rýpadla, válec, dozer, rypadlo-nakladač, smykový nakladač, vrtná souprava. Práce s moderními stroji (s průměrným stářím do 3 let).

Požadavky :

- ŘP sk. B, (C nebo T výhodou)
- strojní průkaz (aspoň na jeden stroj)
- časová flexibilita / práce v režimu krátký/dlouhý týden
- odpovědný přístup k práci
- praxe (výhodou)

Nabízime :

- ohodnocení dle typu stavebního stroje a reálně odvedené práce 25 000,- až 40 000,- měsíčně (35 000,-HR/měsíc za 140 MTH)
- příspěvek na stravování
- výhodný mobilní tarif
- možnost rozšíření stávajíciho průkazu na další stroje
- možnost příspěvku na ubytování 3500,- (po zkušební době)

V případě Vašeho zájmu o námi nabízenou pracovní pozici, zašlete na e-mailovou adresu svůj strukturovaný životopis v českém jazyce spolu s motivačním dopisem, dotazníkem (k dispozici na stažení : http://www.vviss.cz/index.php?lang=cze&scr=1&show=career) a případnými přiloženými skeny certifikátů, referencí a ostatních dokumentů, pokud jimi disponujete.

Inzerent bude o výsledcích výběrového řízení informovat pouze ty uchazeče, kteří se zúčastní pohovoru za předpokladu následného zájmu inzerenta o další spolupráci s daným uchazečem, nebo ty uchazeče, kteří se po uskutečnění pohovoru sami dotážou na výsledek výběrového řízení.
Společnosti skupiny VVISS prohlašují, že osobní údaje obsažené v životopise použijí pouze k uskutečnění výběrového řízení a nebudou tyto údaje předávat třetím osobám bez předešlého souhlasu uchazeče.
Jako součást Vaší emailové odpovědi prosím zkopírujte níže uvedené prohlášení (podmínka bezproblémového zařazení do výběrového řízení). Do předmětu emailu uveďte název pozice, o kterou se ucházíte. Děkujeme.

Cena: Dohodou