www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14163)

LENOVO ThinkPad T440, i5,4GB RAM,SSD, HD+, Záruka

05.01.2018 12:49 | Karlovy Vary | Karlovarský kraj | Počítače | Notebooky

Notebooky s tímto označením jsou již od nepaměti vlajkovou lodí společnosti Lenovo a mohou se chlubit svou takřka legendární spolehlivostí. Při jejich vývoji je kladen důraz především na kvalitu zpracování, robustnost a schopnost vyhovět i těm nejnáročnějším pracovním požadavkům. Šasi je vyrobeno z pevné hořčíkové slitiny a kvalitních tvrzených plastů. Matně černé provedení s neklouzavou povrchovou úpravou zaručuje bezpečné přenášení bez rizika vyklouznutí a vzniku nevzhledných otisků prstů. Matný displej zabraňuje vzniku nežádoucích odlesků a umožní Vám nerušeně pracovat i při vystavení přímému slunečnímu svitu. Displej je navíc podepřený titanovýmipanty uzpůsobenými k častému otevírání. Zkrátka a dobře, pokud to s prací myslíte opravdu vážně, notebooky ThinkPad jsou pro Vás tou nejlepší možnou variantu.

Procesory Intel Core i5 jsou dnes cenově již velmi dostupné, svým výkonem však patří k úzké špičce. Oproti svým předchůdcům z řady i3 se zde poprvé objevuje technologie Intel Turbo Boost. Ta dokáže dynamicky měnit frekvenci procesoru a v případě potřeby tak efektivně navýšit jeho výkon. Nově jsou u vybraných procesorů přítomna čtyři fyzická jádra a až 6 MB cache paměti, která pomáhá s rychlejším zpracováním stále se opakujících příkazů. S procesory této řady pro Vás nebude jakákoliv kancelářská práce žádnou překážkou. Jejich výkon si hravě poradí i s náročnějšími multimediálními úlohami, jako je úprava fotografií, střih videa či hraní her.

Pevný disk je díky velkému množství pohyblivých částí mnohem náchylnější k otřesům, poškození a následné nenávratné ztrátě dat. Tento notebook disponuje novějším diskem SSDs kapacitou 128GB. Tyto disky pracují v podstatě na stejném principu jako USB flash paměti, či paměťové karty. Všechny pohyblivé části jsou zde nahrazeny soustavou elektronických součástek, které nabízejí mnohonásobně vyšší přenosové rychlosti, tišší chod, menší energetickou spotřebu a větší odolnost vůči poškození.

Patentovaná klávesnice Accutype byla za své speciální provedení oceněna odbornými kritiky. Důmyslné rozmístění jednotlivých kláves nabízí mnohem větší komfort při dlouhodobé práci a snižuje pravděpodobnost vzniku překlepu. Jednou z mnoha výhod, kterou uživatelé dále ocení, je její voděodolnost. Máte povinností až nad hlavu a jste nuceni pracovat do pozdních nočních hodin? Jednoduchým stisknutím tlačítka si můžete zapnout podsvícení klávesnice, které Vám umožní psát bez sebemenších potížích i ve zcela zatemněné místnosti, zatímco citlivě zvolená bílá barva nebude nikterak dráždit Váš zrak.

Cena: 7 999,- Kč