Konzultant/ka značkové prodejny - Jihlava

06.12.2017 12:44 | Jihlava | Kraj Vysočina | Práce | Volná místa

Máte energii na rozdávání, jste komunikativní a chcete si plnit sny? Ať už množstvím vydělaných peněz, úspěšnou kariérou nebo překonáváním výzev se skvělou partou kolegů? Pak právě pro vás máme skvělý job! Prvním krokem je pozice konzultanta, kde vás rádi naučíme vše, co k práci budete potřebovat.

Váš den začne na prodejně schůzkou s vaším vedoucím. Společně se domluvíte, na co se dnes zaměřit - protože základní mzdu máte jistou, ale ke splnění snů chcete víc... Vedoucí vás podpoří nejen teoreticky, ale i při obsluze zákazníků. Součástí vaší práce je inspirovat naše zákazníky, ať naše služby a produkty využívají naplno. Takový přístup jsou pak peníze pro vás. Každý prodej. Budete pracovat s nejmodernějšími technologiemi a denně komunikovat s lidmi.

A pokud již zdatnými obchodníky jste, využijte příležitosti a ukažte nám v krátkém čase, co ve vás je. Chceme kolegy, kteří vědí, co chtějí a jdou si za tím.

Našim lidem dáváme maximální podporu. Můžete se vydat cestou TRENÉRA, O2 GURU nebo VEDOUCÍHO PRODEJNY a být oporou pro svůj tým a pomáhat mu zlepšovat se. Stačí chtít. Vašemu rozvoji nebude nic bránit, pomůže vám totiž smlouva na dobu NEURČITOU, kterou dáváme všem hned od začátku. Hledáme nadšence, kteří chtějí prodávat a výši své mzdy si ovlivňovat sami. Co kdybyste jimi byli právě vy?

Přebrali jsme všechny partnerské prodejny - budete pracovat přímo pro O2 se všemi výhodami!
Co pro Vás máme my?

- Základní fixní mzdu 19 400 Kč a k tomu máte neomezené provize, běžně si prodejci s provizemi vydělají více než 30 000 Kč, ti nejšikovnější více než 60 000 Kč.
- A než se zaškolíte a stanete obratným konzultantem se zaslouženými provizemi, dáme vám po dobu zkušební lhůty bonus ve výši 5 000 Kč měsíčně (nevratný dárek od nás v celkové výši 15 000 Kč za předpokladu, že neukončíte pracovní poměr ve zkušební lhůtě).
- Zaměstnáme vás už od začátku na dobu neurčitou.
- Víme, že začátky jsou náročné, proto od nás dostanete maximální podporu a intenzivní trénink s profíky v našem novém vzdělávacím centru, kde vás všechno naučíme.
- Možnost kariérního růstu u nás není pouze frází, všichni vedoucí, trenéři a regionální manažeři také začínali na prodejně stejně, jako můžete vy.
- Vzdálenost vašeho pracoviště rádi přizpůsobíme vašemu bydlišti.
- Možnost flexibilní práce, kterou si plánujete dopředu se svým vedoucím.

Podívejte se na akce, které u nás zažijete!

- Benefity v minimální hodnotě 18 000 Kč/rok a je na vás, na co je chcete čerpat.
- Pravidelné motivující soutěže o dalších tisíce benefit bodů každý měsíc!
- 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna a 5 dní neplaceného volna pro dostatek relaxu.
- Příspěvek na mobilní telefon až do výše 7 200 Kč.
- Neomezené volání, internet a sms, dáme vám výhodné tarify i pro rodinu a kamarády.
- Zvýhodněný internet na doma, O2 TV a další O2 služby.
- Gastro pass kartu se stravným v hodnotě 75 Kč/den (50 Kč hradí zaměstnavatel).

Cena: V textu