www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13870)

Spokojený obchodník

13.11.2017 14:27 | Pardubice | Pardubický kraj | Práce | Volná místa

Tvrdě pracujete, ale přesto vaše výplata neroste? Přijďte se podívat k nám do Poptávej.cz.Hledáme všechny, kteří chtějí dělat poctivou práci s nadstandardním ohodnocením, na pozici Obchodního specialisty pro registrované firemní klienty.

Naši kolegové jsou nejen zaměstnanci, ale jsou zejména členem naší mladé firmy, která se neustále rozšiřuje. Na čem se domluvíte se svým šéfem, tak to platí a žádný jiný šéf z horního patra to nezmění.

Hledáme všechny uchazeče, i ty kteří jsou momentálně zaměstnáni a jsou nespokojeni. Pokud se domluvíme, rádi si na tebe počkáme.

Aktuálně rozšiřujeme obchodní tým a hledáme nové uchazeče do týmu, kde budete komunikovat pouze s klienty, kteří projevili zájem o naše produkty a nikdy nebudete navolávat „studené kontakty“. Průměrná mzda na oddělení přesahuje 28 tisíc, a náš nejlepší obchodník si v září vydělal přes 58 tisíc.

Naší výhodou je nabídka produktů pro firmy, kterým přinášíme nové zakázky, jak v soukromém, tak i ve veřejném sektoru. 93 % našich firemních klientů, získává nové zakázky do podnikání právě prostřednictvím našich služeb, které opakovaně prodlužují.

Chceme, abyste byli spokojeni, proto nabízíme:

- Velmi nadstandardní finanční ohodnocení a 100 % vyplacených odměn, na kterých se společně domluvíme.

- Základní mzdu a odměny.

- Možnost karierního růstu (neustále rosteme).

- Práci na hlavní pracovní poměr.

- Vodu, kávu a čaj na pracovišti.

- Soutěže o hodnotné ceny (tablety, telefony…).

Přijďte se k nám přesvědčit, rádi Vás přivítáme v Pardubicích na adrese Pernerova 444.

Cena: Dohodou