www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13836)

NOVÁ Bezdrátová sluchátka

08.11.2017 15:01 | Vsetín | Zlínský kraj | Mobily, komunikace | Příslušenství

Bezdrátová Bluetooth sluchátka od společnosti JBL. Zaujmou zejména svým stylovým designem, kvalitní izolací okolního hluku a hutným zvukem. Stylový tkaninový hlavový pás je velice pohodlný. Sluchátka lze připojit k vícero zařízením. Vše probíhá velice snadno a plynule. Sluchátka jednoduše spárujete s vaším telefonem, tabletem, notebookem nebo přehrávačem.

Klíčové vlastnosti

Náhlavní bezdrátová sluchátka s mikrofonem
16hodinová výdrž baterie
Stačí pouhé 2 hodiny pro plné nabití
Plynulé přepínání mezi zařízeními
Tkaninový hlavový pás
Ovladače zvuku na sluchátku
1tlačítkový univerzální dálkový ovladač s mikrofónem

Volnost bez kabelů

Rychlé párování pomocí bezdrátové technologie zajistí spolehlivou a čistou zvukovou reprodukci z jakéhokoli zařízení vybaveného funkcí Bluetooth. Užívejte si výhody wireless připojení při každodenních aktivitách a pocitu volnosti při poslechu hudby až 10 m od vašeho mobilního telefonu či notebooku.

Funkčnost a styl

JBL E45BT jsou odolná sluchátka s moderním designem. Pružný náhlavní díl s nastavitelnou velikostí se společně s měkkými náušníky přizpůsobí jakémukoli tvaru hlavy a umožní komfortní dlouhodobé používání. Sluchátka se dají prakticky složit, takže v batohu nezaberou téměř žádné místo.

Dokonalá zvuková reprodukce

Sluchátka servírují hutný, ale stále velmi vyvážený zvuk, který zabezpečí kvalitní reprodukci nejrůznějších hudebních žánrů v celém dynamickém rozsahu od srozumitelných výšek, čitelných středů až po hluboké basy. Zvukový přednes ocení taktéž filmoví fanoušci a hráči počítačových her.

Bluetooth a Handsfree

Přehrávejte hudbu bezdrátově i na velkou vzdálenost, nebo využijte sluchátka na vyřizování hovorů s volnýma rukama. Sdružený ovladač je umístěný přímo na náušníku. Změnit píseň, hlasitost, či přijmout příchozí hovor jde stlačením jednoho tlačítka. Lze tak plynule přecházet z poslechu hudby k telefonnímu hovoru a zpět a to vše stále bez mobilního telefonu v ruce. Na jedno nabití baterie zvládnou sluchátka hrát až 16 hodin. Krom toho mohou fungovat i jako běžná drátová sluchátka, lze je totiž audio kabelem připojit i k zařízení, které technologii Bluetooth nepodporuje a šetřit tak jejich baterii.

Cena: 2 000,- Kč