www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13731)

náhrdelník angelit

24.10.2017 15:38 | Celá ČR | Celá ČR | Móda a doplňky | Šperky dámské

Náhrdelník z pravého angelitu (přírodní, tedy nebarvený atd.) na pružné nylonové gumičce. Délka je 40 cm (v případě potřeby mohu zmenšit, zvětšit bohužel ne), průměr kamínků je 7-8 mm. Barva světle modrá.

Vlastnosti kamene:
Angelit je jedním z kamenů vědomí pro nový věk. Jak napovídá už jeho název, napomáhá angelit dosáhnout kontaktu s říší andělů. Pomáhá při telepatické komunikaci a umožňuje cestování mimo tělo při němž je zachován kontakt s reálným světem. Angelit je pro léčitele mocný kámen, neboť prohlubuje naladění jejich mysli a zvyšuje vnímavost. V duševní rovině vám angelit pomůže vyslovit svou pravdu bez ohledu na to, jak může znít. Současně díky němu budete soucitnější a smířlivější - zejména k věcem, které nelze změnit. Mírní duševní bolest a čelí krutosti. Mentálně se angelit používá k lepšímu pochopení astrologie a k hlubšímu porozumění matematice. Rovněž napomáhá navázání telepatického kontaktu mezi dvěma bytostmi. Duchovně je angelit plný slitování a soucitu. Bolest a nesoulad mění v jednotu a současně léčí rány, když otevírá cestu vedoucí k duchovní inspiraci. Navozuje hluboký pocit klidu a míru. Pomáhá navazovat kontakt s vesmírnou energií. Zvyšuje úroveň vědomí. Angelit podporuje proces znovuzrození, stimuluje léčení a otevírá cestu pro jasnovidné pozorování vzdálených věcí.
(zdroj: http://www.nakridlechandelu.cz/angelit/)

Čištění:
Nepoužívejte nikdy vodu na měkké kameny, jako je angelit atd. Tyto kameny se v menší či větší míře ve vodě rozpouštějí. (moje pozn. čistěte jinými způsoby uvedenými v tom článku viz zdroj níže)
(zdroj: http://lecive-kameny.blogspot.cz/2014/06/cisteni-drahych-kamenu-vsechny-zpusoby.html)

Zboží odesílám po připsání platby na účet (cena náramku + poštovné 40 Kč) jako doporučený dopis, či na dobírku (cena náramku + poštovné 85 Kč).

Cena: 350,- Kč