www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13374)

Pronájem 2+1, Brno - Královo Pole

13.09.2017 10:38 | Brno-město | Jihomoravský kraj | Reality a bydlení | Byty

K dlouhodobému pronájmu nabízím nově zrekonstruovaný zařízený byt 2+1 s neprůchozími pokoji. Byt se nachází ve 2. patře, k dispozici je i výtah. Atraktivní lokalita v blízkosti lesa s vynikající dostupností do centra.

První místností je kuchyně (7,5 m2), která je vybavena moderní kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, digestoří, kombinovanou ledničkou, mikrovlnnou troubou a kuchyňským stolem se židlemi. Další místností je nově zrekonstruovaná koupelna (3,9 m2) se 130 cm dlouhým sprchovým koutem, umyvadlovou skříní a pračkou. WC je umístěno samostatně. Dále následují dva pokoje se samostatnými vstupy. První pokoj (14,5 m2) je vybaven šatní skříní, 140 cm širokou postelí a dvěma psacími stoly spolu s kancelářskými křesly, jenž jsou také součástí vybavení. Druhý pokoj (15,6 m2), kde se nyní nachází obývací místnost je pronajímán bez vybavení. Po dohodě lze i tento pokoj dovybavit (s ohledem na cenu nájmu). Dostatek úložného prostoru byt nabízí díky prostorné spíži (3 m2), kde uskladníte všechny své věci. Poslední částí bytu je balkon (3 m2), zděný uzamykatelný sklep (2,5 m2) a společná uzamykatelná místnost pro kola. Půdorys je součástí galerie. Vedle bytu se nachází velké parkoviště, na kterém vždy najdete volné parkovací místo. Připojení k internetu je samozřejmostí (Netbox/UPC).

Byt je vhodný ideálně pro jeden nebo dva mladé pracující páry nebo 4 studenty, kteří hledají moderní a příjemné bydlení v blízkosti dobrých restaurací, případně obchodů. Albert je vzdálený 180 m, Lidl je vzdálený 220 m. Fakulta FIT VUT je vzdálena 380 m. V blízkosti se nachází i lékárna (50 m) a školka (150 m). Kousek od domu je les, ideální pro dlouhé procházky nebo projížďky na kole díky vybudovaným cyklostezkám. Pokud si budete chtít zajet do centra, které je vzdálené 10 minut šalinou, určitě se vám bude líbit zastávka Semilasso (tram č.6), která je vzdálena 100 m od bytu.

Nastěhování je možné od 30.10. Vratná kauce je stanovena na 18 000,- Kč. Byt je vytápěn ústředním topením. Celkové náklady, včetně elektřiny, vody i poplatků na společné prostory v domě, vás dohromady vyjdou na 3 500 Kč, nájem je 13 900 Kč.

Cena: V textu